Džemperi od kašmira mekan su i bezvremenski dodatak zimskoj garderobi

Instagram @lemanm džemper od kašmira
Vidi originalni članak
  • Kašmir, mekani i kvalitetan materijal isplativa je investicija koja se voli i nosi godinama
  • Ovaj klasičan, bezvremenski komad ne izlazi iz mode, a zbog jednostavnosti i kvalitete, ukapa se u svačiji stil 
  • Donosimo izbor najljepših džempera od kašmira koji se nalaze u trenutnim kolekcijama modnih brendova

Topao, mekan i udoban džemper temelj je svake stylish zimske kombinacije koja će nas ujedno zaštititi od hladnoće. Umirujuća mekoća džempera od kašmira prava je doza toplinske utjehe, neovisno o tome u kakvu smo ga kombinaciju i za koju prigodu odlučili uklopiti. 

Kašmir je materijal koji se već stoljećima koristi pri izradi odjevnih predmeta i tekstila te je svojom mekoćom i podatnošću zasluženo dobio mjesto među luksuznijim tkaninama od koje se proizvode neki od najfinijih odjevnih predmeta

Moda Džemperi sa cifom su zimski must-have. U potrazi za savršenim, pronašli smo ove modele...

Kvaliteta materijala govori sama za sebe, a džemperi od kašmira najčešće dolaze u jednostavnim dizajnima, bez uzoraka te u neutralnijim nijansama boja.

Za dugotrajnost džempera od kašmira, važno je obratiti pozornost i na pravilno održavanje te džempere uvijek prati na ruke. 

U nastavku donosimo 12 modela predivnih džempera od kašmira!

Džemper od kašmira izvrstan je odjevni komad i za slojevito odijevanje, no predivno izgleda i nošen u najjednostavnijoj kombinaciji s trapericama ili midi suknjom. Klasične siluete i dizajni, poput V ili okruglog izreza, polo ovratnika ili dolčevite uvijek su najbolji izbor pri biranju modela džempera od kašmira, koji se mogu razlikovati u debljini i načinu izrade.

Ovaj svestrani komad odlično će se uklopiti i uz sve vrste obuće, od jednako udobnih i toplih Ugg čizama, do kožnih gležnjači i visokih čizama. 

U još jednoj mogućoj stylish kombinaciji, džemper od kašmira možemo prebaciti i preko ramena, na kaputu ili jakni, da nam tako daje dašak topline, ali i ležerne elegancije. 

Moda Pronašli smo najbožićnije božićne cipele - tek rijetki će ih nositi (ali nigdje neće ostati nezamijećene)

Posjeti Miss7.24sata.hr