Dvije prolaznice dobro su uklopile 'životinjski' trend u svoj outfit

Pixsell/Josip Regović
Vidi originalni članak
  • Životinjski uzorci ne silaze sa scene, kolekcije su pune krokodila, zmija, zebri, leoparda
  • Ove dvije dame priklonile su se svaka jednom od njih. Pogledaj s kojim su ih komadima kombinirale
  • A mi smo malo zavirili u dućane i izdvojili nekoliko predmeta sa zmijskim uzorkom i efektom krokodilske kože

Krokodil ili zmija, pitanje je sad! Ti biraj, oboje se nosi ove sezone pa odluči što ti se više sviđa. Ako uopće pripadaš animal timu.  Zmija je svakako upadljiviji uzorak, a pripremiti se moraš i na pokoju "duhovitu" primjerdbu na račun svog karaktera ako se odjeneš u zmiju. Krokodilski uzorak je diskretniji, riječ je tek o teksturi na predmetima od umjetne kože, a boja nema nikakve veze s pravom krokodilskom kožom - nosi se osim u smeđoj i crnoj boji što j klasik i u crvenoj, bordo, vidjeli smo čak i tirkiznu torbicu s kroko uzorkom.

BEAUTY 5 pogrešaka koje možda radiš s kremom za lice

Ove su dvije dame prepoznale trend i obje ga na zanimljiv način uklopile u svoj stajling. Prva je sako zmijskog uzorka odjenula na jednostavnu bijelu majicu i crne kožne hlače. Na nogama su klasične štikle prljavo bijele boje, a dojam je zaokružila ružičastom LiuJo torbom i velikim okruglim sunčanim naočalama. Sviđa li ti se zmijski uzorak, evo nekoliko komada iz novih kolekcija high street brendova.

Moda Vruće hlačice i crvene čizmice: ova djevojka zna kako osvojiti grad

Hlače (H&M, otprilike 130 kn); suknja (Zara, 229,90 kn); haljina (Zara 299,90kn); torbica (Mango, 249,90kn) 

Druga je dama iz životinjskog svijeta uzela jaknu krokodilskog uzorka lijepe blijede boje zlata sa zanimljivim crnim detaljem na reveru. Boju je dodala zelenom plisiranom suknjom, a tu su još i YSL crna torbica i sandale visoke pete na vezanje te također predimenzionirane naočale. Fan si krokodilske kože? Pogledaj što smo novo s tim uzorkom pronašli u trgovinama.

Suknja (Zara, 199,90kn); torbica (Mango 169,90kn); hlače (H&M, oko 120kn); top (Zara, 149,90kn)

Posjeti Miss7.24sata.hr