Dva upečatljiva dodatka, čizme s lancem i Gucci torba podigli su styling ove prolaznice u Zagrebu

Pixsell/Neva Žganec
Vidi originalni članak
  • Styling koji čine svijetle traperice i crni kožni kaput ni po čemu se ne bi isticao da nema dva dobra modna dodatka
  • Stvar su digle drukčije čizme i šarena Gucci torbica
  • Zagrepčanke očito vole brendirane torbice, a ova je pun pogodak

Evo izvrsnog primjera kako dobro iskoristiti modne dodatke. Koji kad su dobro odabrani, upečatljivi mogu promijeniti cijelu sliku. Sasvim "običan" styling s trapericama i crnim kožnim kaputom (koža je totalno u trendu) bio bi pomalo dosadan, blijed, nezamjetan, kako god hoćemo, da u njega ova plavokosa prolaznica nije uključila zanimljive čizme i dobru torbicu. Upadljivu, it torbicu živih boja. Bez obzira bila brendirana ili ne. A ova jest.

U čizmama smo prepoznali Zarin par, ali ne ovogodišnji, riječ je starijem modelu kojeg više nema u prodaji. Posebnim ga čine velike zlatne karike preko rista koje su učinile da to nisu više "samo obične crne čizme u špic". Seksi i cool par.

Moda Kao da je išetao sa seta Peeky Blindersa! Ovaj je Zadranin zaslužio čistu modnu peticu

A torbica? Ok, ovaj logo ne možemo promašiti, ali šarenilo je ono što je najviše podiglo styling. Zamisli ovo sve bez ove cvjetne Gucci torbice. Boooring...

Riječ je o Guccijevom cvjetnom modelu iz kolekcije Ophidia, Ophidia Floral Tote Bag u small veličini. Na Guccijevom webu više je nema i na Farfetchu i sličnim stranicama je rasprodana, ali se može pronaći na pokojoj drugoj stranici gdje se preprodaju po različitim cijenama, a na nekima treba i licitirati... Originalna cijena bila je oko 14.000 kuna.

No da ova zgodna plavuša drži puno do dobrih modnih dodataka dokaz su i Versace Biggie Unisex sunčane naočale. Pronašli smo ih na Zalandu.  

 

Posjeti Miss7.24sata.hr