Dućane je preplavila ljetna varijanta ružnih tenisica - upoznaj ružne sandale

Instagram @haileybieber
Vidi originalni članak
  • Robusne tenisice i ove sezone uživaju veliku popularnost
  • Ipak, dolaskom toplijih dana dobile su svoju (dostojnu) zamjenu
  • Donosimo kratki pregled ponude iz dućana high street brendova

Prije nekoliko godina započela je dominacija sportske obuće na modnoj sceni. Tenisice su postale 'must have' obuća i prestale su biti rezervirane samo za sportske i ležerne outfite. Postale su sastavni dio svakog outfita – bilo da je riječ o poslovnoj, elegantnoj ili svečanoj kombinaciji.

Moda Nikad dosta tenisica: 5 pari koje ćemo obožavati ovog proljeća

Modni brendovi okrenuli su se kreiranju različitih modela što je rezultiralo nekim novim trendovima. Jedan od njih su i robusne tenisice koje su već neko vrijeme omiljene među trendsetericama. Mnogi su ih proglasili ružnima i predvidjeli im kratkotrajnu 'slavu', ali njihova popularnost još je uvijek nepobitna.
 

Ipak, čini se da je došlo vrijeme za male promjene. Ružne tenisice inspirirale su modne dizajnere na nešto novo i drugačije – ružne sandale! Riječ je o sandalama koje nisu ništa drugo nego robusne tenisice u ljetnom izdanju.

Ove se sandale još nazivaju i sportske sandale, a već na prvi pogled djeluju jako udobno. Kako se udobnost zadnjih godina jako cijeni u modnoj industriji, možemo pretpostaviti kako je pred ovim trendom blistava budućnost.

Life&style Najvažnija stvar koju snažne, samopouzdane žene imaju (i znaju sačuvati)

'Ružne' sandale dostupne su u dućanima high street brendova, no još ih uvijek nismo imali priliku među domaćim trendsetericama. S nestrpljenjem iščekujemo toplije dane da vidimo hoće li Hrvatice prigrliti ili zaobići ovaj trend. Što ti misliš?

Posjeti Miss7.24sata.hr