Drapirane haljine nose se i ujesen - donosimo 12 modela iz novih high street kolekcija

Instagram @merihan.dobiea Foto: Instagram @merihan.dobiea. drapirane haljine
Vidi originalni članak
  • Nakon ljetnih drapiranih modela od laganih materijala, trendy haljine s ovim detaljem nosit ćemo i u jesenskim mjesecima
  • U novim high street kolekcijama dolaze od pletenih materijala te u raznim bojama i uzorcima, a posebno se ističe tie dye
  • Izdvojile smo 12 elegantnih modela koje možemo nositi u svakodnevnim, poslovnim i svečanim prilikama

Drapirane haljine, koje predivno naglašavaju svaku figuru te svojim naborima stvaraju posebnu siluetu koju obožavamo nositi u raznim prilikama, nastavljaju i ove jeseni biti jedan od najpopularnijih modela. 

Modna povijest drapirane haljine vrlo je bogata, a brojni brendovi svake se sezone inspiriraju ovom bezvremenskom siluetom sa strateški smještenim naborima, koji svaki model haljine čine posebnijim.  

Meki nabori na drapiranim haljinama dodaju i na eleganciji svakog modela, a u najnovijim high street kolekcijama posebno smo zamijetile velik broj dizajna ukrašenih trendy tie dye uzorkom, koji osvježava svaki klasičan model. Decentni nabori najčešće se nalaze na struku, no krase i ramena mnogih modela, čime stavljaju naglasak i na taj dio tijela.

Moda Zaboravile smo prugaste pulovere jer H&M ima haljine iz kojih se nećemo skinuti cijelu jesen i zimu!

Ženstvena figura koju dobivamo drapiranim haljinama laka je za postići i s najnovijim modelima iz high street kolekcija, koji dolaze u mini, midi i maksi verzijama te u raznim nijansama boja, od neutralnih do jarkih. 

Crne drapirane haljine

Drapirane haljine s uzorkom

Drapirane haljine u boji

Moda U Stradivariusovom 'prerađenom' odijelu s traperom želimo provesti jesen! Genijalno je

 

Posjeti Miss7.24sata.hr