Doris Dragović i Domenica pjevale u izvrsnim hlačama, pronašle smo slične u trgovinama

Ivo Cagalj/PIXSELL
Vidi originalni članak
  • Sinoć se u Splitu održao veliki humanitarni koncert "Ključ života", a na koncertu su, uz ostale zvijezde, nastupile Doris Dragović i Domenica Žuvela
  • Obje pjevačice odjenule su zanimljive hlače, a mi smo slične modele pronašli u trgovinama
  • Doris, koja je inače rado i često birala svečane haljine, sinoć je odjenula zgodno žensko odijelo, dok se mlada Domenica odlučila se za široke, bijele hlače i bež crop top

U Splitu se sinoć, povodom proslave dana svetog Dujma, održao veliki humanitarni koncert "Ključ života" na kojem su zapjevale brojne slavne osobe. Između ostalih, na pozornicu su stale dvije poznate splitske pjevačice - Doris Dragović (58) i Domenica (26). Iako različite po dobi, glazbenom opusu, frizuri i stilu, jedan detalj sinoć ih je povezao. Naime, obje su nastupile u zanimljivim proljetnim hlačama.  Doris, koja je inače rado i često birala svečane haljine, sinoć je odjenula zgodno žensko odijelo. Okosnicu cijelog stajlinga čine plave hlače zvonolikog kroja, a gornji dio sastoji se od sivkastog sakoa koji na sebi ima plave i ružičaste cvjetove. Zanimljivo odijelo dizajnirala je Anamarija Asanović, a slikama sjajno raspoložene Doris pohvalila se na svom Instagram profilu. Uz šareno odijelo, Doris se odlučila za vrlo klasičan model nude salonki te blago skupljenu frizuru. U konačnici, nije izostao crveni ruž po kojem je prepoznatljiva.

RECENZIJA NOVINARKE Isprobala sam novi mobitel za kojim svi lude - je li ispunio moja očekivanja? Ovaj upečatljivi outfit sjajno pristaje vitkoj Doris, a, ukoliko si na njenom primjeru uvidjela da su plave hlače stvarno dobar proljetni odabir, predlažemo ti da se okreneš high-street trgovinama. U ponudi možeš pronaći raznolike modele u različitim nijansama plave - od sasvim pastelne plave pa sve do dramatične tirkizne boje. Ipak, moramo priznati da su se nama jako svidjele culottes plave hlače u baby plavoj boji koje možeš pronaći u trgovinama Reserveda. S lijeva na desno: Reserved (249,90 kn), Zara (149,90 kn), Mohito (149,90 kn)

S druge strane, mlada Domenica odlučila se za široke, bijele hlače i bež crop top. Ipak, kako splitske noći još uvijek nisu dovoljno tople, preko je odjenula blijedoružičasti kaput te sve iskombinirala s nude sandalama na petu. Mali zaokret unijela je crnom ruksak torbicom, ali je ostala vjerna laganom make-upu i nenametljivim kovrčama.

MODA Opet ne znaš što obući na posao? Donosimo ti proljetne ideje za jutra bez panike

Bijele hlače pravi su krik mode. Osim što su vrlo praktične za kombiniranje, svakoj kombinaciji dat će nešto vedriji ton. U trgovinama možeš birati i pronaći kroj koji ti najbolje pristaje. A, ako ti se baš sviđa kroj koji je odabrala Domenica, najsličnije njemu zasigurno ćeš pronaći na policama Zare. S lijeva na desno: Zara (229,99 kn), Reserved (199,90 kn), Zara (229,90 kn)

Kako su se tebi svidjele ove dvije dame u netipičnim izdanjima? Koja kombinacija ti je bolja?

 

Posjeti Miss7.24sata.hr