Donje rublje više se ne skriva - postalo je dio outfita

Lisca
Mnogim ženama najdraži dio donjeg rublja - grudnjak, više se ne skriva ispod slojeva odjeće. Samim time je postao važan dio modnog izričaja, a mogli bi reći kako je za sve zaslužan Jean Paul Gaultier.
Vidi originalni članak

Od tada pa sve do 90-ih nije bilo drastičnih izmjena u izgledu grudnjaka. Mijenjali su se materijal, košarice i naramenice, ali ne i njegova namjena. Grudnjak je prešao u sasvim novu dimenziju odijevanja kada je Madonna na svojoj turneji Blond Ambition šokirala šiljastim grudnjakom Jean-Paula Gaultiera

Francuski modni dizajner kreirao je grudnjak, ali i niz kostima za kontroveznu turneju i mnoge druge Madonnine nastupe. 

Time je pokrenuta revolucija u dizajniranju grudnjaka, a mnoge zvijezde počele su ga nositi kao važan dio odjevnih kombinacija. Rihanna i Lady Gaga su samo neke od njih.

Iako je prošlo više od 20 godina od Madonnine turneje i pojave šiljastog grudnjaka, mnogi su još uvijek šokirani novim kreacijama dizajnera u čijem fokusu je grudnjak. Ipak, sve više se postavlja pitanje zašto bi nešto tako lijepo dizajnirano trebalo ostati skriveno.

Kako raskošni detalji mogu doći do izražaja, vidljivo je i u novoj Lisca Selection kolekciji za proljeće/ljeto 2017. Cvjetni detalji i ukrasi pojavljuju se na različitim mjestima, i na naramenicama i stražnjim dijelovima. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr