Domenica je za posjet Rimu odabrala karirano odijelo i tenisice, jako slično Lejlinom outfitu

Instagram@dome.nica
Vidi originalni članak
  • Domenica je za svoje prvo ovogodišnje putovanje odabrala predivan Rim, za koji je priznala da ju "svaki put sve više i više oduševi"
  • Poznata pjevačica u Rimu je nosila nekoliko zanimljivih modnih kombinacija, savršenih za razgledavanje i uživanju u predivnom Rimu
  • Između ostalih, zamijetili smo i odlično karirano odijelo, koje je Domenica nosila u casual dnevnoj kombinaciji

Naša pjevačica proteklih je nekoliko dana uživala u susjednoj Italiji, točnije u predivnom Rimu, a za svoj je posjet odabrala i odlične modne kombinacije. Posebno nam se svidjelo karirano odijelo koje je Domenica nosila u ležernoj kombinaciji s bijelom dolčevitom i chunky crveno-crnim tenisicama s bijelim đonom.

 

"Evo zadnja u nizu ovog puta. Grad kojeg svakim dolaskom doživim na drukčiji način, a svaki put me sve više i više oduševi!", napisala je Domenica u opisu fotografije objavljene na svojem Instagram profilu.

Moda Adriana Ćaleta-Car Londonom je prošetala u trapericama koje su sve, samo ne obične

No, Domenica nije jedina koja je za svoj posjet Italiji odabrala kombinaciju kariranog odijela i tenisicu. Nedavno je sličan outfit nosila i Lejla Filipović u Milanu. Lejla je Sisley odijelo također kombinirala s tenisicama, no dodala je nekoliko zanimljivih modnih detalja, poput smeđe torbe i bež beretke.

 

 

U nastavku izdavajamo nekoliko sličnih modela kariranih odijela koje možemo uklopiti u vlastite casual kombinacije s tenisicama!

Moda Skijaško izdanje Ljupke Gojić Mikić nas je oduševilo, evo gdje je kupila kombinezon

Posjeti Miss7.24sata.hr