Domaći brend 'Iggy' ima divne oversized majice s ogromnim mašnama. Zaljubili smo se na prvi pogled

Instagram @igrajna_iggy
Vidi originalni članak
  • Brend Iggy nedavno je predstavio preslatku oversize majicu s velikom mašnom u raznim bojama koja nam se jako svidjela
  • Ovaj model izrađen je od debele felpe i savršena je i udobna opcija za hladne dane koji su pred nama
  • Osim ovih razigranih majica u raznim bojama, dizajnerica Igrajna Vargek je najavila i debele trenirke s volanima, mašnama i drugim zanimljivim detaljima

Brend Iggy iza kojeg stoji Igrajna Vargek svojim nas romantičnim kreacijama oduševljava već dugi niz godina. Uskoro će se na njegovoj rođendanskoj torti pronaći deset svjećica, a sve one brokatne suknje visokog struka, haljine s volanima i mašnama te vuneni šalovi i kapice u vedrim bojama i dalje su ostali jednako šarmantni kao i prvog dana.

Moda Trenirka u kojoj bismo rado proveli jesen: pronašli smo je u kolekciji Little Fashion Paradise Ane Bacinger

Jedinstveni i razigrani, baš kao što je i ova mlada dizajnerica, Iggy komadi uvijek odišu romantikom i ženstvenošću, pomalo sanjivi, ponekad nježni, a katkad i drski, ali uvijek i bez iznimke posebni i s puno karaktera. Posebni i nerijetko raskošni materijali, puf rukavi, mašne, volani i retro uzorci zaštitni su znak ovog brenda, a u prepoznatljivu se estetiku uklapa i majica koja se posljednja pridružila komadima iz ovogodišnje jesenske kolekcije - oversize model s ogromnom mašnom izrađen od debele felpe i savršen za hladne dane koji su pred nama. 

"S obzirom da ćemo se ove godine svi manje doma grijati, Iggy će se pobrinuti da vaša ultra topla odjeća bude ujedno i lijepa i chic!", napisala je Igrajna u captionu objave na Instagramu, dodajući da osim ovih preslatkih i toplih majica očekivati možemo i debele trenirke s volanima, mašnama i ostalim detaljima koje će nas svakodnevno veseliti tokom zime.

Moda Elegantni ruksaci, shopper torbe, haljine... domaći brend Kalla privukao nas je minimalističkim dizajnom

Majica imena 'Poklončić', i više no prikladnog njezinom kroju, zasad je dostupna u nekoliko različitih boja - dvjema nijansama zelene, žarko ružičastoj, sivoj, smeđoj, bež, crnoj i ljubičastoj, a kupiti ih se može u Iggy showroomu na adresi Vlaška 115 u radnom vremenu od 10 do 14 sati te online, po cijeni od 330 kuna.

Posjeti Miss7.24sata.hr