Angelina Jolie u šetnji Rimom nosi prekrasnu ysl torbu vrijednu 25.000 kuna

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Za opuštenu šetnju Rimom u kojem upravo snima film, Angelina Jolie odabrala je opuštenu kombinaciju
  • A u svijetu zvijezda to može značiti i nabaciti na rame torbu vrijednu 25.000 kuna. No, prekrasna je, moramo priznati
  • Icare Maxi Shopping torbu koju je za Saint Laurent dizajnirao Anthony Vaccarello nazivaju it torbom ovog ljeta

Za opuštenu šetnju ulicama Rima, u društvu kćeri Zahare, Angelina Jolie odabrala je jednostavam street style look. No koliko jednostavan, toliko i dobar, svakako ne razočaravajuće jednostavan (kako znamo vidjeti neke druge zvijezde).

Ljetna kombinacija bazirala se na bijeloj boji, širokim lanenim hlačama i širokoj tunici bez rukava, idealno za ove vrućine. Na noge je stavila isto tako jednostavne ravne natikače u smeđoj boji i s potpisom (i velikim zlatnim logom) Valentina Garavanija. No zvijezda ovog stylinga bila je ogromna shopper torba ysl. Točnije, Icare Maxi Shopping Bag koju je za Saint Laurent dizajnirao Anthony Vaccarello i koju nazivaju it torbom ovog ljeta. Cijena je, stoji na ysl.com stranici 3500 dolara što je nešto manje od 25.000 kuna.

Stars Netko će dobiti otkaz? Svi pričaju o 'katastrofi' koja je pokvarila glamurozan izgled Angeline Jolie

Prošivena crna torba od janjeće kože s ogromnim mjedenim YSL logotipom nije asesoar koji je privukao samo Angelinu već i nekoliko drugih slavnih dama. Nose je tako i Hailey Bieber i Zoë Kravitz, koje su bile i u kampanji za brend. Ipak, da Jolie i 17-godišnja Zahara (posebno ona, rekli bismo) vole i "obične" brendove dokazale su ušavši i u rimsku Zaru. 

 Inače, Angelina Jolie upravo u Rimu režira  film Without Blood in Rome, dramu prema istoimenom romanu talijanskog pisca Alessandra Baricc, a u glavnoj ulozi je Salma Hayek.

Posjeti Miss7.24sata.hr