Diskretan uzorak na velike točke ovaj oversize kaput čini stvarno posebnim

COS Foto: COS, oversize vuneni kaput s točkama
Vidi originalni članak
  • Točkasti uzorak bezvremenski je motiv koji se svake sezone u nekom obliku pojavljuje u kolekcijama
  • Nekoliko novih komada iz brenda COS također krasi ovaj razigrani uzorak, u decentnoj verziji koja izgleda iznimno elegantno 
  • Vuneni oversize kaput u kombinaciji tamnije i svjetlije sive boje bit će idealan statement dio zimskih stylinga

Vuneni kaput svakako spada među omiljene zimske komade, a vrlo lako može postati i statement dio naših outfita ako odaberemo model koji se ističe dizajnom, uzorkom koji ga krasi ili neuobičajenom nijansom boje.

Upravo je to dio razloga zašto nam se oversize kaput high street brenda COS jako svidio kao mogući kandidat za našu novu zimsku modnu investiciju.

S cijenom od 290 eura, ovaj statement kaput profinjena je verzija ovosezonskog trenda s točkastim uzorkom, a dolazi u dvije predivne nijanse sive, tamnija, s ugljen sivom kao podlogom te svjetlosivom bojom oversize točaka, u predimenzioniranoj varijanti klasičnog sitnog printa. Iznimno kvalitetne izrade, kaput je izrađen od mješavine vune te s podstavom od 100% viskoze.

Moda Klasična silueta kaputa, ali u boho verziji - osvojio nas je model koji lovimo na sniženju na Zalandu

Odvojivi remen pridaje cjelokupnoj silueti naglašenu definiciju oko struka, dok su reverima, širokim džepovima s rubom i dodatnim otvorom tkanine na leđima pruženi dijelovi klasičnog krojenja zimskih kaputa.

Kaput je dio zanimljivog segmenta COS kolekcije istog uzorka i boja, sa sivim printom s točkama koji je odabran i za hlače širokih nogavica, oversize sako te dekonstruiranu fluidnu bluzu visokog ovratnika!

Moda Crni kaput vječni je komad. Massimo Dutti ima odlične modele, a mi smo izdvojili najljepše

Posjeti Miss7.24sata.hr