Crvena je doista prava hit boja jeseni - ovako ju nose ove dvije dame na špici

Pixsell/Marko Lukunić Foto: Pixsell/Marko Lukunić
Vidi originalni članak
  • Sve nijanse crvene preplavile su modne kolekcije, a odlične outfite s ovom bojom, posebno u jarkoj nijansi viđamo i na ulicama
  • Nakon bordo nijanse, vatreno crvena preuzima vodstvo u modnim odabirima, a odlično ju nose i dvije prolaznice
  • Crvene su odjevne komade odlično uklopile u klasičnoj kombinaciji s crnom i bijelom

Osim zagasitih i tamnih nijansi poput čokoladno smeđe ili sive, ove su jeseni svi tonovi crvene pravi hit. Veliku popularnost, uz raskošnu bordo, koju viđamo i u modnim i u beauty lookovima, ima i jarko crvena nijansa.

Vatreno crvena, upečatljiva i efektna, ističe se u svakom outfitu, a to su svojim odličnim primjerima pokazale i dvije modno usklađene prolaznice u Zagrebu svojim kombinacijama punim elegancije!

Prva prolaznica uz crvenu je boju nosila i crnu, u zanimljivoj kombinaciji crvene košulje s crnim džemperom prepunom cut out detalja te velikim crnim ukrasnim brošem s mašnom te svilenom maramom prebačenom preko ramena. Maksi crvena suknja s patentnim zatvaračima sa svake strane te crni Gucci remen s kopčom u zlatnoj boji odlično su se uklopili, kao i crveni modni dodaci, poput torbe klasične siluete s ručkama te crvenih balerinki sa svjetlucavom kopčom!

Moda Vidjeli smo ih na desetke, ali traper na traper kombinacija ove brinete je stvarno posebna

Druga je prolaznica pak, osim crne, u svoju crvenu kombinaciju ubacila i bijelu, sa chic crno-bijelom haljinom apstraktnih motiva. Crvena sportska jakna te crvene lakirane tenisice uokvirili su outfit u kojem su pažnju privukli i modni detalji poput crvenog remena s otisnutim uzorkom te Emporio Armani marame svezane oko vrata!

Crvenom trendu pridružio se i preslatki psić, s crvenom uzicom i ukrasnim cvjetićem na glavi!

Moda Sako haljina itekako je nosiva i u jesenskim lookovima. Evo kako ju nose modne blizanke sa špice
 

Posjeti Miss7.24sata.hr