Crne kožne hlače obožava i naša influencerica! Pronašli smo 20 sjajnih modela

Instagram@slakipalaki
Vidi originalni članak
  • U jesenskim danima tražimo osnovni komad koji možemo spajati na razne načine
  • Među njima se svakako ističu crne kožne hlače koje su spas za svaku situaciju
  • Donosimo pregled najboljih modela ove sezone

Naša poznata influencerica Slađana Ostić čiji stil obožavamo pratiti otkrila je svoj modni trik koji je nikada nije razočarao. „Uložiš u basic komade i jedan šljokasti top pa uvijek imaš što obući“, napisala je u opisu fotke u kojima glavnu ulogu imaju – crne kožne hlače!

Slakipalaki su crne kožne hlače jedne od najdražih u ormaru i uvijek ih besprijekorno kombinira! A to zaista ne čudi jer su ove kraljice ormara zaista jedan od basic komada u koji se uvijek isplati investirati - nude beskrajne mogućnosti stiliziranja, uvijek izgledaju chic i savršen su izbor kada ispred ormara padnemo u beznađe jer nemamo što za odjenuti.

Crne kožne hlače isprva su dominirale u subkulturama kao buntovnički komad koji označava i pomalo divlju stranu osobnosti, a danas su postale neizostavan komad u našim ormarima. Od onih izrađenih od prave kože u koje ćemo uložiti više novaca, ali ih suvereno nositi više sezona, pa sve do trendovskih modela poput uskih tajica koje nalazimo po pristupačnim cijenama.

Moda Vladavina kožnih hlača se nastavlja, ali ove jeseni dolaze u visokom sjaju!

Kožne hlače idealne su za jesenske i zimske dane jer bez problema prkose niskim temperaturama, a mogu izgledati opako rokerski baš kao i nevjerojatno damski! Uz jednostavne majice, duksu, vojničke čizme i kožnu jaknu dobivamo ležerni opušteni look, a već uz elegantnu bluzu ili pulover od kašmira i čizmice s visokom petom, ove hlače postaju luksuzni komad.

Modeli također dolaze u brojnim opcijama maksi i midi dužina, a širina ove sezone podsjeća na nekoć iznimno popularne suknja-hlače. Koji god model odabrali, uživamo u ovom fantastičnom komadu i s guštom čekamo nove kombinacije koje će nas dodatno oduševiti!

Moda Kožni blazer – savršen jesenski komad koji spaja kožnu jaknu i sako!

Posjeti Miss7.24sata.hr