Crne gležnjače su nezaobilazne - donosimo najljepše primjerke od 4 različita modela

Instagram @clairerose crne gležnjače
Vidi originalni članak
  • S klasikom nikad ne možemo pogriješiti, posebno kad je riječ o odabiru čizama za jesen
  • Neutralna boja, jednostavan dizajn i klasična silueta karakteristike su koje tražimo u idealnim čizmama, a sve ih pronalazimo u crnim gležnjačama
  • Najljepše iz high street i dizajnerske ponude donosimo kroz četiri različita tipa ovih niskih čizama

Par crnih gležnjača neophodan nam je za jesensko i zimsko vrijeme, no svatko ima svoju najdražu verziju ove čizme. S višom ili nižom potpeticom, s ili bez chunky platforme, na vezanje ili s patentnim zatvaračem, od glatke ili brušene kože, mogućnosti ima mnogo, a na nama je da odaberemo model koji će biti ključan za lakše stvaranje naših svakodnevnih outfita tijekom jeseni i zime.

Velika prednost crnih gležnjača je u tome što su iznimno prilagodljive te se stoga lako uklapaju u brojne outfite, s trapericama, hlačama širokih nogavica, suknjama i haljinama svih duljina, a model možemo odabrati prema tome što će najbolje odgovarati našem stilu i estetici.

Četiri odlična modela koji će uvijek biti u trendu danas izdvajamo s primjerom outfita te modelima iz trenutnih kolekcija poznatih brendova!

Crne Chelsea gležnjače

Kad nismo sigurne što odabrati, dobro se držati klasičnih silueta poput bezvremenskih Chelsea gležnjača, koje idu uz sve!

Gležnjače na vezanje

Gležnjače na vezanje još su jedna varijacija crnih nižih čizama koje ovim decentnim dodatkom podižu siluetu na višu razinu, a jednako ih je lako stilizirati, uz primjerice udobnu pletenu haljinu!

Moda Mokasine ove jeseni doživljavaju pravu modnu transformaciju i neizostavan su modni dodatak sezone

Chunky crne gležnjače

Chunky čizme s debljom platformom ni ove sezone ne izlaze iz mode, a ovaj cool model istaknut će se u svim outfitima.

Crne gležnjače u kaubojskom stilu

Trendy kaubojske čizme u crnoj boji i s visinom do gležnja elegantnija su verzija ovog hit modela, koji posebno dobro izgleda s dodanim izvezenim detaljima ili u verziji od brušene kože.

Moda Mary Jane cipele u Birkenstock izvedbi - izgledaju kao nešto što bismo kupili svojoj baki...

Posjeti Miss7.24sata.hr