Čizme inspirirane Superstar i Samba adidas tenisicama? Ovo se doista ne viđa svaki dan

PR/WhatsApp
Vidi originalni članak
  • Kako bi poznate adidas tenisice izgledale kao čizme? Odgovor je pred tobom
  • Pažnju su nam privukle visoke čizme izvorno namijenjene za bordanje, koje uspješno spajaju funkcionalnost i trendi izgled
  • Cijena im nažalost nije prava sitnica već se kreće do 2.200 kuna, no riječ je o kvalitetnom primjerku zimske sportske obuće

Tvoje omiljene adidas tenisice kao zimska obuća? O da, moguće je! Svi mi znamo koliko je tijekom hladnih mjeseci važno imati nepropusnu i toplu obuću. No ruku na srce, rijetko kad je funkcionalna zimska obuća i vizualno atraktivna. Svjesni smo toga da ona mora biti praktična, udobna, mekana i prvenstveno topla, ali ne bi bilo naodmet ni da je oku ugodna, zar ne?

Moda Sad je i službeno: uggsice su out, Hrvatice obožavaju ove "ružne" čizme

Primjeri: adidas (oba Superstar ADV Boots, oko 1800 kuna)

Adidas je odlučio svojim nadaleko poznatim modelima tenisica 'Superstar' i 'Samba' udijeliti sasvim novo lice kada ih je pretvorio u praktične termo čizmama koje uspješno održavaju tjelesnu temperaturu i sprječavaju nas od promrzavanja na niskim temperaturama. Preciznije rečeno, riječ je o jednim od najpopularnijih inačica čizama specijaliziranih za bordanje.

Primjeri: adidas (Response 3MC ADV Boots, oko 2000 kuna), adidas (Tactical Lexicon ADV Boots, oko 2200 kuna)

Novi trendovi Ovih sjajnih sedam modnih komada tako rado nosimo ove zime

Laički rečeno, na prvi pogled izgledaju poput tenisica koje su produžene prema koljenima te izvedene od nepropusnih materijala. Ukrašene su vezicama koje omogućavaju bojle prianjanje uz nogu, a tu je i potplat koji onemogućuje proklizavanje. Što se cijene tiče, za ove čizme trebat ćeš ovisno o modelu odvojiti od 260 do 350 dolara, odnosno od 1600 do 2200 kuna. Pronaći ih možeš na službenim stranicama ovog poznatog sportskog brenda.

Primjeri: adidas (oba Samba ADV Boots, oko 1.600 kuna)

Premda su prvenstveno zamišljene kao sportska obuća, ništa te ne priječi da u njima prošetaš gradom. Štoviše, uvjerene smo kako ćeš s njima na nogama privući mnoštvo znatiželjnih pogleda. Bi li ih nabavila?

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr