Chanel balerinke oličenje su elegancije: 9 ideja kako ih (i njihove dupliće) kombinirati u outfitima

Instagram @anoukyve
Vidi originalni članak
  • Balerinke su se nedavno vratile na velika vrata i viđamo ih posvuda - u raznim modelima, bojama, materijalima, uzorcima..
  • No, u svom tom šarenilu, jedan se model najviše ističe i žele ga baš svi 
  • Pogađaš, radi se o kultnim dvobojnim Chanel balerinkama s mašnicom koje su nas potakle da u nastavku izdvojimo nekoliko outfita uz koje ih možeš kombinirati. Naravno, ako ti se Chanel baš i ne uklapa u budžet, njihovi duplići će bez problema poslužiti svrsi 
  • Pročitaj također: New Yorker nas ponovno oduševljava: Za manje od 5 eura smo pronašli duplić Chanel balerinkama

Iako su balerinke desetljećima prisutne u modnom svijetu, u posljednje su vrijeme doživjele veliku popularnost te su postale sve inovativnije i neobičnije. Na ulicama i modnim pistama tako smo mogli vidjeti balerinke u raznim bojama, uzorcima, od lakirane kože, brušene kože pa čak i one mrežaste. Baš svaki taj model je pronašao svoju vlasnicu koja ga je, na zanimljiv način, iskombinirala s ostalim odjevnim komadima. 

No, među svim tim raznovrsnim balerinkama, najviše se istaknuo jedan klasični model koji svoju popularnost drži još od '80.-ih. Naravno, radi se o Chanel balerinkama od glatke kože s mašnicom koje dolaze u raznim bojama, ali se najelegantnijima smatraju one u bež boji s crnim vrhom te potpuno crne. Ove balerinke, iako su jako elegantne i profinjenje, zapravo nisu rezervirane samo za takve odjevne komade već ih možemo kombinirati doslovno uz sve - traperice, sakoe, topiće bez rukava pa čak i sportske komade te ih, ovisno o ostatku outfita, nositi u svim prigodama, od odlaska na kavu ili posao pa do svečanih događanja. 

Ako smo te zaintrigirali sa svim ovim načinima na koje možeš kombinirati ove balerinke, nastavi čitati jer ti donosimo devet odličnih outfita koji će te dodatno inspirirati i potaknuti da se odvažiš na zanimljive kombinacije sa Chanelicama. Naravno, ako ti se ove balerinke, čija se cijena kreće oko tisuću eura, baš i ne uklapaju u budžet, za top outfite će odlično poslužiti i vjerni duplići koje možeš pronaći u brojnim high street dućanima. 

Hlače na crtu i oversized sako

Kombinacija hlača na crtu i oversized sakoa sa Chanel balerinkama savršena je za odlazak na posao jer je svaki od ovih komada udoban, a pritom izgleda profinjeno i 'smart'. Baš onako kako bi jedna poslovna kombinacija trebala izgledati. 

Slip suknja i top bez rukava

Slip suknja pravi je elegantni komad čiju će eleganciju Chanel balerinke dodatno naglasiti. Top bez rukava, ovisno o modelu, će svemu dati dodatnu dozu udobnosti i chic vibru.

Kratke hlače i oversized košulja

Kratke hlače u kombinaciji s oversized košuljom čine pravi opušteni outfit idealan za ljetne dane i večeri. Osobito ako se radi o prozračnim, lanenim komadima. Chanel balerinke će, u ovoj kombinaciji, savršeno naglasiti noge te svemu dati savršenu dozu ženstvenosti. 

Traperice i sako

Ako Chanelice želiš isfurati na skroz casual način, traperice i sako su tvoji go-to odjevni komadi. Ovdje se možeš poigrati s raznim modelima traperica koje najbolje pristaju tvojoj figuri, ali i s modelima sakoa koji mogu biti oversized, ali i strukirani. 

Minica i basic majica kratkih rukava

Minica je nezaobilazni ljetni komad koji pristaje baš uz sve. Ako ne želiš previše komplicirati, jednostavno joj dodaj običnu majicu kratkih rukava u boji koju sama odabereš, nazuj Chanelice i spremna si za dan!

Široke hlače i uski topić

Kombinacija uskog gornjeg dijela i širokih hlača, savršena je za naglašavanje figure pa se tako, za svakodnevne outfite, možeš odlučiti na uski, tube, topić bez naramenice i široke hlače koje mogu biti traperice, lanene, palazzo i slično. 

Slip haljina i bijela majica kratkih rukava

Kombinacija slip haljine na bretelice i bijele majice kratkih rukava bila je popularna prije nekoliko godina, ali još, čini se, nije pala u zaborav. Nit ne treba! Nama je ovo savršena kombinacija ženstvenosti i otkačenosti. Naravno, elegantne Chanelice će se ovdje savršeno uklopiti. 

Oversized sako i minica

Oversized sako i Chanel balerinke baš se vole! Ovaj put, ispod sakoa možeš odjenuti minicu i top ili čak mini haljinu koju će dužina sakoa gotovo u potpunosti prekriti. Opće je poznato da je, s jako kratkim suknjama i haljinama najbolje nositi ravnu obuću tako da se Chanelice ovdje pokazuju kao najbolje rješenje. 

Kratke hlače i majica dugih rukava

Kombinacija kratkih hlača i duge majice savršena je za one dane kada nismo sigurni hoće li nam biti vruće u potpuno dugoj odjeći ili ćemo se, ako se u potpunosti odjenemo u kratko, tijekom dana smrznuti. I balerinke su ovdje odlično rješenje jer nisu u potpunosti otvorene kao sandale, ali niti zatvorene kao tenisice. Eleganciju ne moramo niti spominjati. 

Posjeti Miss7.24sata.hr