Čekaš Novu godinu na otvorenom? Onda bi ti ove, najtoplije haljine na svijetu dobro došle

Pr/Moncler
Vidi originalni članak
  • Našu su pozornost privukle svečane haljine koje potpisuje francuski brend Moncler, poznat po toplim puffer jaknama
  • Tako je nastao čudni križanac zimskih debelih jakni i dugih haljina. Modni ludostima nikada kraja, zar ne?
  • Ipak, večeras bi se rado u takvoj haljini prošetali gradom...

Doček na nekom od gradskih trgova uvijek je dobro rješenje - ne moraš ništa organizirati, kupovati, plaćati. Jednostvno iziđete van, poslušate prigodni koncert jer svugdje netko svira (u Poreču Seve, na Stradunu Parni valjak, u Rovinju Gibo, Tony Cetinski u Rabu, u Splitu je Rozga...) usput popijete što vam dođe pod ruku, možda susretnete još poznatih ljudi i/ili završite u nekom od usputnih kafića. Gdje već vidiš da je dobra zabava. Jedini problem? Najavili su poprilično hladnu noć... I da znaš, alkohol hladi tijelo, a ne zagrijava ga unatoč masovnom vjerovanju da čini baš to.

Life&style Jesi li ikada morala birati između karijere i obitelji? Evo što o tome misle ove žene

Pa, kad smo naletjeli na ove haljine, pomislili smo da nema idealnije odjeće za doček vani. Em je haljina, duga i svečana što je vrlo prigodno, em je punjena perjem i topla, topla. Ovaj križanac večernje haljine i zimske jakne prodaje se po cijeni od, hm, 23.000 kuna Kako ti se sviđaju?

Monclerove haljine imaju "lak efekt", tako da su sjajnije od uobičajenih puffer jakni. Haljina je bez rukava, otkriva ruke i ramena kako i priliči elegantnoj večernjoj haljini te duljine do poda (idealno za nošenje na visoke potpetice). Možeš je kompletirati i s pripadajućim dugim rukavicama i jaknom. Prodaju se odvojeno pa rukavice koštaju oko 850 kuna, a jakna oko 1300 kuna.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr