Buce, gojzerice, čizme... Pronašli smo super modele obuće za snijeg

Pinterest
Vidi originalni članak
  • Mnoge su prve zimske pahulje dočekale nespremne, no mi smo tu kako bismo ti olakšale potragu za savršenim primjerkom zimske obuće
  • Naime, ona mora biti praktična, udobna, mekana i prvenstveno topla. A ne bi bilo naodmet ni da je oku ugodna, zar ne?
  • U nastavku te očekuju primjerci zimskih termo čizama koje uspješno ispunjavaju sve navedene kriterije

Snježni pokrivač je prekrio Hrvatsku, no mnoge je dolazak prvih pahulja itekako dočekao nespremne. Tako mnogi od nas s dna ormara nisu na vrijeme izvukli obuću prigodnu za ovo razdoblje. Prvenstveno je riječ o praktičnim termo čizmama koje uspješno održavaju tjelesnu temperaturu i sprječavaju nas od promrzavanja na niskim temperaturama.

Zavirile smo u aktualnu ponudi i pronašle primjerke koje uz nepropustan materijal krasi i bogata ispuna od mekog umjetnog krzna. Udobne, mekane i povrh svega praktične, upravo su takve cipele koje ti otkrivamo u nastavku.

Life&style Žuljaju te nove cipele i ne znaš što napraviti? Bez brige, pomoći će ti – krumpir!

Prve na našoj listi su se našle zimske čizme koje sežu iznad gležnja, a koje su s prednje strane ukrašene vezicama. Osim kao dekorativni element, one služe i kao dodatna doza sigurnosti budući da uz njihovu pomoć može regulirati širina cipele. Među njima su se našle 'Moon Boot' buce, koje su dobro poznate pravim ljubiteljicama mode.

Naime, riječ je komadu čiji je dizajn inspiriran izgledom cipela koje su astronauti nosili prilikom slijetanja na Mjesec. Prema im ime to sugerira, one ipak nisu kreirane za svemirska prostranstva već skijaške padine

Primjeri: Deichman (149,00  kuna), Office Shoes (503, 30 kuna), Planet obuća (529,00 kuna)

Novo na policama Ovaj model zimskih haljina jednostavno obožavamo! Donosimo sjajne već od 70 kuna

Nadalje, kada govorimo o ovom tipu zimske obuće mnogi su skloni vjerovati kako navedeni primjeri ne mogu istovremeno biti trendi i praktični. No, primjeri pred tobom svjedoče kako obuća za snijeg ne mora nužno biti i neugledna. Ove crne gležnjače s ravnim potplatom djeluju tako pogodno za sve zimogrozne dame koje cijene praktičnost, toplinu i udobnost, a nisu spremne na kompromis kada je izgled cipela u pitanju.

Primjeri: Reserved (349,90 kuna), Mass (399,95 kuna)

A tko je rekao da zimska obuća nužno mora biti izvedena u tamnim bojama? Posljednjih sezona imali smo priliku vidjeti kako su se neke od najpoznatijih modnih kuća odlučile na redizajn praktične obuće namijenjene za zimske vremenske uvjete, poput buca ili gojzerica, te su ih pretvorile u upečatljive primjerke ulične mode. Upravo je to slučaj s ovim upečatljivim primjercima ispred tebe. Rekli bismo da je ovo jedan od rijetkih slučajeve u kojem ostvaruješ "i ovce i novce".

Primjeri: Sshoe Box (399,95 kuna), Mass (951,30), Deichman (299,00 kuna)

TEHNOLOGIJA Evo kako tvoja odjeća može trajati dulje i izgledati bolje

 

Posjeti Miss7.24sata.hr