Brend Izabel Kovačić lunilou proširio je ponudu modnih komada. I dosta smo zadovoljni...

Instagram @izakova
Vidi originalni članak
  • Iako se kalendarski i dalje službeno nalazimo u jeseni, niske temperature govore da je zima pokucala na vrata
  • Potaknuti time, zavirili smo u svoje ormare i izvukli omiljene zimske modne dodatke, a složit ćete s s nama kako je kapa jedan od njih
  • Bez obzira na to koji model najviše voliš nositi, beanie varijanta sigurno se može pronaći u svačijoj kolekciji, a domaći brend lunilou prije nekoliko dana predstavio je svoje modele

Brend lunilou već na prvi pogled lako je prepoznati, a sve zbog jednostavne i nenametljive estetike koja je upotpunjena s finim, kvalitetnim materijalima. Iako lunilou najviše pamtimo po trenirkama u neutralnim i pastelnim bojama, ponuda ovog brenda rapidno se širi, pa su tako na red došle i – beanie kape.

Ove simpatične kapice napravljene su od 100% organskog pamuka, a zasad dolaze u četiri nijanse po cijeni od 50 eura. Prva varijanta ukrašena je LNL natpisom i možeš ju kupiti u prljavo bijeloj boji, bež, sivoj ili crnoj, dok je beanie kapa s lunilou natpisom dostupna u tri nijanse - crnoj, sivoj i prljavo bijeloj. 

Kada govorimo o kombiniranju ovih kapa, mogućnosti je mali milijun. Za početak, jednostavna paleta boja omogućava ti da ove modele s lakoćom prilagodiš osobnom stilu i bez muke uklopiš u zimske modne priče, a suptilan brending će također pomoći kreiranju minimalističkog looka. Naravno, lunilou beanie možeš nositi i kao dodatak vibrantnijim kombinacijama koje vole boje ili igru uzoraka.

Kada bismo se morali odlučiti za jednu boju, moramo priznati da bismo baš morali razmisliti jer su nam sve jednako lijepe i praktične, a sastav na čelu s organskim pamukom - dodatno nas potiče na shopping jer garantira da je riječ o udobnim kapama koje neće iritirati tjeme prilikom nošenja.

Također, iako ove modele želimo u svojoj kolekciji, tražiš li idealan blagdanski poklon za dragu osobu, a znaš da voli kvalitetne modne dodatke s domaćim potpisom, mislimo da smo ti upravo pomogli s odlukom.

Moda Gležnjače na petu kao čarobnim štapićem učinit će odjevnu kombinaciju elegantnijom. Evo 15 odličnih crnih modela

Posjeti Miss7.24sata.hr