Borna nosi najsmioniji proljetni stajling, a look je upotpunila platformama koje obožava!

Pixsell
Vidi originalni članak
  • Borna Kotromanić više nas ne iznenađuje modnim kombinacijama - znamo da možemo očekivati sve
  • Posebno su nas zaintrigirale platforme koje kraljica ekstravagancije u posljednje vrijeme često nosi
  • Riječ je o Versaceovom modelu koji se prodaje za oko 8000 kuna i očito su joj omiljeni komad

Borna Kotromanić svojim nas smjelim modnim kombinacijama ne prestaje oduševljavati! Njezini odabiri privlače pozornost kamo god se uputila, a ova obožavateljica eksperimentiranja modom s pravom nosi titulu "kraljice ekstravagancije":

Ovaj put gradom je prošetala u neobičnom spoju kratkoga kombinezona, bijele jakne i visokih potpetica. Jaknu smo imali prilike vidjeti i ranije, a riječ je o komadu čiji je donji dio ukrašen bijelim krzom. Ipak, nas su posebno oduševile cipele.

U kombinaciji s plavim kombinezonom s dugim rukavima koji se veže oko vrata, ali kratkim hlačicama, Borna je prošetala bijele platforme marke Versace.

Riječ je o modelu La Medusa koji se na službenoj stranici modne kuće oglašava po cijeni od 1090 eura, što je nešto više od 8000 kuna.

Borna ih je upotpunila odgovarajućim visokim čarapicama iste marke s dobro poznatim znakom brenda. "Subotnji đir!", napisala je ispod objave koju je podijelila i na svome Instagram profilu, a mnogi su joj pratitelji ostavljali komentare srca i čestitali na odabiru.

Platforme je prošetala i ranije ove godine i to u crnoj kombinaciji. Ispod njih obukla je crne dokoljenke, a monokromatski outfit se posebno istaknuo zahvaljujući kratkim crnim hlačicama.

Look je upotpunila crnom dolčevitom i crnom sportskom puff jaknom. Mnogi su joj pratitelji čestitali na odabiru i pohvalili kombinaciju. "Kakvo tijelo Borna ima", "Noge boli glava", "Obožavam", samo su neki od komentara ispod fotografija koje je podijelila. Obožavane je platforme nosila i u još jednoj ranijoj, Barbie kombinaciji, na ružičasti kombinezon s dugim rukavima i nogavicama.

"Barbie je uvijek moj izvor inspiracije", napisala je u objavi na engleskom jeziku. "B Barbie sve si zgodnija i zgodnija", poručili su joj pratitelji.

S društvenih mreža Mamac za poglede: Borna Kotromanić i od odlaska na tržnicu napravi modnu reviju!

Obula ih je i za božićnu proslavu u kombinaciji s bijelim najlonkama i crvenom kratkom haljinicom. Posebno su se pak stopile u kombinaciji dugih i širokih bijelih hlača s decentnim prugicama i odgovarajućim sakoom.

Cijeli je look, kao i uvijek, zaokružila svojim neodoljivim i zaraznim osmijehom!

Posjeti Miss7.24sata.hr