Boje koje će savršeno istaknuti vaš preplanuli ten

Instagram/Nives Celzijus
Velika je istina da svi izgledamo bolje s osunčanim tenom, a kako još bolje istaknuti savršeno preplanulu kožu nego - odjećom pravilno odabranih boja!
Vidi originalni članak

Budimo iskrene: sve izgledamo bolje kad smo preplanule. Osunčana koža ima gotovo magični utjecaj na naš izgled, samopouzdanje i energiju kojom zračimo. I znaš što? Sunčeve zrake nisu jedino što ti može pomoći da izgledaš preplanulo i brončane puti.

Pravom izborom boje na odjeći istaknuti ćeš svoju ljetnu boju i izgledati još tamnije. Ako te zanima koje su to boje koje ćeš poželjeti nositi tijekom cijelog ljeta (bilo da ga provodiš na plaži ili u gradu), donosimo pregled najvažnijih...

Jarko ružičasta

Ovdje nema nikakvih iznenađenja, zar ne? Praktički sve varijante roze - od pastelnih pa sve do neon nijansa; učinit će tvoju kožu tamnijom. Ne kaže se bez veze "pretty in pink", a ako kojim slučajem u svoj ljetni kofer već nisi mentalno spakirala roze komade, možda da ipak razmisliš o njima.

Žuta

Prava (pro)ljetna boja koja će savršeno komplementirati tvojoj osunčanoj koži. Sa žutim outfitom ne možeš pogriješiti, a ljeto jednostavno zove ove zabavne boje u tvojem ormaru.

Narančasta

Možda i nije najjednostavnija boja za kombiniranje, ali zato ćeš obožavati narančastu u ljetnim mjesecima. Ovo je jedna od onih boja koje se ne možemo dovoljno nagledati i savršen je odabir ako tražiš idealnu morsku after beach kombinaciju.

Zelena

Često zapostavljena i pomalo zaboravljena, zelena je također jedna od boja u kojoj će tvoj ljetni ten doći u prvi plan. Zelena majica ili kratke hlačice naglasiti će sve brončane nijanse tvoje kože, a trebamo li ti reći da je ovo jedna od boljih boja koje možeš odabrati za svoj bikini?

Koraljna

Kao što koraljni ruž u sekundi podigne cijeli makeup look, isti će učinak imati i na tvoj ljetni outfit. Ova će boja tvoju kožu učiniti nijansu tamnijom čak i ako nisi netom bila na moru, što je čini odličnim izborom za vikend kombinaciju. zar ne?

Tirkizna

Jesi primijetila kako pijesak uvijek izgleda zlatnije pored tirkizne boje mora? Da, upravo tako će izgledati i tvoja koža!

Bijela

Znamo, znamo, bijela nije tehnički boja, ali možda nam je i najdraža kad govorimo o naglašavanju tena uz pomoć odjeće. Kontrast koji će ova boja stvoriti uz tvoj osunčani ten učinit će te pravom brončanom božicom. 

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Posjeti Miss7.24sata.hr