Bojana Gregorić vrlo je elegantna u haljini domaćeg brenda Elfs i sa srebrnim modnim dodacima

Instagram@bojana.g.v
Vidi originalni članak
  • Bojana Gregorić Vejzović jednostavno ne griješi u modnim odabirima. I točka
  • Ne da ju ne može nitko uhvatiti u lošoj kombinaciji, nego se uvijek istakne u pozitivnom smislu
  • Plavu Elfs haljinu nosi s torbicom također hrvatskog brenda. Pohvala za kupujmo hrvatsko kombinaciju

Glumica u objavi na Instagramu nije napisala kamo se na ovoj, očito i dalje morskoj destinaciji, zaputila tako skockana, ali efekt je wow! Vitkoj Bojani sve dobro stoji, pa tako i ova haljina domaćeg modnog dvojca koji čine Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, a zaslužni su za sve dizajne svog brenda Elfs. 

Riječ je o satenskoj midi haljini na preklop koja ima izazovan izrez, a na prodajnoj stranici brenda može se pronaći prod imenom Edyta. U indigo plavoj boji lako upada u oči, a model nas je podsjetio na drugu Elfs haljinu, crvenu Cornelia haljinu koju je Lejla Filipović odabrala za promociju svog sina Dina. 

Haljina Edyta, Elfs, 2000 kuna

Uz ovu elegantnu haljinu Bojana je odabrala srebrne modne dodatke, sandale s remenčićima i svoju omiljenu torbicu. To jest jednu od tri torbice omiljenog brenda koje nosi već dvije, tri godine. Riječ je o također hrvatskom brendu torbica malaGbag koji nose i druge hrvatske zvijezde što možeš vidjeti na njihovom Instagram profilu...

Najpopularniji im je ovaj piramidalni model, a glumica posjeduje čak tri komada u različitim bojama, zlatnoj, srebrnoj i crnoj.  

Posjeti Miss7.24sata.hr