Bojana Gregorić pokazala kako 'reciklira' odjeću otprije 10 godina, a ima i trik kako je čuvati

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Modni stil  Bojane Gregorić koja se poigrava klasičnim i trendi komadima mnogi ocjenjuju čistom peticom 
  • Svojim pratiteljima pokazala je i kako voli reciklirati komade odjeće koji su stari 10 godina
  • Usput je otkrila trik svoje mame za čuvanje odjeće za sve one kojima smeta jak miris lavande ili drugih preparata

Bojana Gregorić Vejzović ne krije svoju ljubav prema modnim krpicama i često se dogodi da prošeta trendi komad u kojeg se odmah zaljubimo. Odavno je dokazala kako ima smisla za modu s kojim se, baš kako treba, ponekad i poigra. Kako je otkrila svojim pratiteljima na Instagramu, u tu svrhu ne libi se ni reciklirati odjevne komade od prije desetljeća koji se sada ponovo vraćaju u modu. Na fotkama starima cijelo desetljeće, 48-godišnja glumica pokazala je kako to može uistinu biti dobitna kombinacija.

Modni izlog Kakva ljepota! Bojana nosi čizme koje smo joj odmah poželjele ukrasti!

‘’Moda se definitivno vrti u krug, imam dovoljno godina da to mogu tvrditi! Ovo su fotke stare 10 godina, košulje s mašnama, hlače širokih nogavica, čizmice do gležnja... Volim reciklirati i nositi stare omiljene komade odjeće, a to znači da ih treba znati čuvati. Jaki mirisi koji preplave ormare bilo da su lavanda ili koji drugi, znaju me i zasmetati’’, napisala je glumica. 

Svim ljubiteljicama mode koje vrijedno grade svoju kolekciju, lijepa glumica otkrila je i trik svoje majke za čuvanje odjeće. 

‘’Postoji starinsko rješenje - kesteni! One divlje, iz parka, malo properem i stavim u ormar, po džepovima, između džempera, a između one robe koja vam duže stoji stavite novinski papir. Trikovi moje majčice koja mi je sačuvala neke svoje prekrasne stvaričice, a takvi komadi robe danas su unikat koji me baš, baš veseli!’’, napisala je Bojana. 

Glumica je svojim trikom pobudila zanimanje svojih pratiteljica, ali je usput pobrala i mnoštvo komplimenata za svoj izgled. 

Life&style Evo zašto ne bi trebala pratiti trendove i kupovati ono što je trenutačno u modi

‘’I ti si kao tvoja odjeća , jednako dobro izgledaš i sad i prije 10 godina’’, ‘’Kako si lijepa’’, ‘’Hvala za trikove, prelijepa uvijek, draga Bojana’’, ‘’Bojana prekrasna, definitivno vam sve stoji’’, ‘’Super ste u svim izdanjima’’, ‘’Kako si zgodna’’, samo su neki od komentara. 

Bojana je ranije medijima priznala kako najviše voli dobre cipele, tobe i kaput. 

‘’Često biram po principu klasične bezvremenske ljepote i kvalitete, a ne trenutačnog modnog 'must have' momenta, zato mi za te stvari nije žao izdvojiti iznos, dok za ostale krpice znam biti više nego štedljiva', izjavila je svojedobno glumica. 

Posjeti Miss7.24sata.hr