Boho stil nas je totalno zaludio: izdvojili smo 10 najljepših boho haljina po našem izboru

zara
Vidi originalni članak

U posljednjih mjesec dana, modni svijet ne prestaje brujati o velikom povratku boho estetike. Iako je donedavno bila zaboravljena, sada su komadi u tom stilu apsolutno preplavili sve trgovine bilo da se radi o high street trgovinama ili onima s dizajnerskom odjećom. Kako možemo primijetiti, najnovije boho haljine, boho košulje, boho suknje... su više stylish nego ikada, ali boho komadi su ipak zadržali onaj svoj šarm koji odiše slobodnom, kreativnošću i nesputanošću. Tu ponajprije mislimo na lepršave, kratke i duge haljine kojima ne nedostaje volana, uzoraka i boja, ali ih svejedno možemo nositi u zaista brojnim prilikama. 

Baš zato što su, u isto vrijeme, odvažne i svestrane, boho haljine možemo kombinirati s raznim drugim komadima kao što su balerinke, tenisice, gležnjače, kaubojske čizme, zatim s raznim torbicama od obične ili brušene kože, s traper ili kožnim jaknama i, ono najvažnije, s mnoštvom nakita. Pravilo 'manje je više', u boho estetici ne vrijedi. 

U potrazi za najljepšim boho haljinama, pročešljali smo zaista mnoštvo high street i dizajnerskih dućana i izdvojili njih deset koje odmah želimo u svom ormaru. 

Posjeti Miss7.24sata.hr