Bluze su zavladale domaćim ulicama. Imamo najljepše primjerke iz aktualne ponude

Pixsell Ulična moda
Vidi originalni članak
  • Trendovi dolaze i odlaze, no fotografije s domaćih ulica svjedoče kako se Hrvatice uvijek rado vraćaju provjerenom modnom komadu - bluzi
  • Primjetno je kako u odabiru prednjače tri modela, a riječ je o bijelim i cvjetnim bluzama te onima s naglašenim rukavima
  • Zavirili smo u aktualnu ponudu vodećih high street brendova i za tebe izdvojili najzanimljivije primjerke modela koji osvaja naše ulice

Rado bacimo pogled na fotografije ulične mode nastale na domaćim ulicama kako bismo proučili koji trendovi vladaju među Hrvaticama u određenom dijelu godine.

Tako smo tijelom zime primijetili da obožavaju komade u plavim nijansama (primjetno je da se isti trend nastavio i u ljetnim mjesecima), a zamijetili smo i kako u posljednje vrijeme rado nose odijela sa Zarinim potpisom. Dobro je poznato i kako su domaće dame velike ljubiteljice dizajnerskih torbica, a ovdje se možeš prisjetiti koja je to 12.000 kuna vrijedna torba pokorila zagrebačku špicu.

Ulična moda I traperice mogu biti 'vruć' modni komad! Dvije atraktivne plavuše sa špice to sjajno pokazuju

Najnovija analiza domaće mode sa splitskih, zadarskih i zagrebačkih ulica otkriva nam kako Hrvatice ovog proljeća posebno rado nose jedan odjevni komad - bluzu. Primjetno je kako u odabiru prednjače tri modela, a riječ je o klasičnim bijelim bluzama, bluzama s naglašenim rukavima te onima ukrašenima cvjetnim motivima.

Od trenirke do odijela: Ovih 5 novih modela tenisica pristaju baš uz sve

Spomenute fotografije otkrivaju kako ih prolaznice učestalo kombiniraju s svijetlim komadima trapera, a mi se usuđujemo reći kako je upravo to dobitna kombinacija. Da jednostavne kombinacije itekako mogu biti efektne, sjajno nam je pokazala prolaznica koju smo nedavno zatekli u šetnji zadarskim ulicama, a čije se modne kombinacije možeš prisjetiti ovdje.

Moda Ova prolaznica nije oklijevala s bojama i uzorcima. Kako ti se sviđa njezina luckasta kombinacija?

Modnim klasičarkama zasigurno će se najviše svidjeti klasične bijele bluze, koje eventualno mogu biti razigrane perforacijama ili čipkastim aplikacijama. Zavirili smo u aktualnu ponudu i iz nje smo odabrali sljedeće modele:

Ljubiteljice smionih modnih kombinacija će zasigurno i u jednostavan spoj bluze i traperica poželjeti unijeti dozu ekscentričnosti pa će se spremno odlučiti na modele s izraženim ili prozirnim rukavima. Možda tvoj odabir bude upravo jedan od ova tri modela:

Primjeri: Reserved (139,90 kuna), Mohito (79,90 kuna), Osray (139,90 kuna)

Naš favorit su ipak bluze s cvjetnim motivima! Uspješno će razigrati svaku kombinaciju, a istovremeno odaju dojam ženstvenosti i elegancije. Ako si u potrazi za novim primjerkom cvjetne bluze, obavezno baci pogled na naš prijedlog:

Primjeri: Zara (199,90 kuna), Reserved (199,90 kuna), Mango (169,90 kuna)

Posjeti Miss7.24sata.hr