Bijele suknje su must have komad ovog proljeća: kako ih kombinirati za sve prilike?

Instagram @felicitymbird Foto: Instagram @felicitymbird
Vidi originalni članak

Bijele suknje su zavladale našim društvenim mrežama, kao i trgovinama. Iako su nosive u svakom godišnjem dobu, bijele suknje su postale veliki trend ovoga proljeća. Dolaze u raznim veličinama i dužinama, a nose se gotovo na sve. Ipak, na prvu jednostavan modni komad, ponekad može biti teško kombinirati, naročito jer neki modeli mogu izgledati presvečano za dan. Bijela boja simbolizira lakoću, smirenost i eleganciju, a ovoga proljeća očito se vraćamo ženstvenijim komadima. Jedan od načina na koji se moguće poigrati s bijelim suknjama i učiti ih odvažnijima je kroz tkanine, materijale i siluete. Pa, kako nositi bijelu suknju ovoga proljeća? 

Moda Zavirujemo u mamin ormar u potrazi za nostalgičnim komadima: Ponovno se nose heklane suknje

Dobre ideje već imaju naše influencerice...

Koje boje kombinirati uz bijelu suknju?

Bijela je jednostavna boja koja se može upariti s gotovo svim drugim bojama. Crna i siva jednostavno uvijek funkcioniraju s bijelom i najbolji su izbor za sve one koji ne vole boje. Tamno smeđa i tamnoplava daju sofisticirani izgled u kombinaciji s bijelom suknjom dok se nježni pastelni tonovi poput lila, svijetloplave, žute, mint zelene ili ružičaste savršeno slažu s bijelim suknjama i veliki su trend ovoga proljeća. 

Također, bijele suknje također su odlične u monokromatskim kombinacijama. Kod stiliziranja ipak treba paziti da se bijeli tonovi suknje i topa ne razlikuju previše jedni od drugih.

Moda Massimo Dutti ima prekrasnu zlatnu suknju na vezivanje - ne možemo vjerovati da je ovo high street komad

Kakav top nositi uz bijelu suknju?

Za elegantan izgled najbolje je odabrati klasične bluze, čipkaste topove ili sakoe u bijeloj boji. Kada je u pitanju ležerniji izgled, mogu se nositi oversized majice, majice s detaljima ili grafikama kao i topove na jedno rame koji su trenutno veoma popularni. Zapravo, kada je u piranju kombiniranje bijele suknje, veoma je jednostavno jer zaista se slaže sa svim komadima i lagano ju je pretvoriti iz uličnog looka u elegantni.

Kakvu obuću nositi uz bijele suknje?

Naravno, kako bi modna kombinacija bila potpuna, važno je odabrati dobru obuću. Za najbolje modne kombinacije s bijelim suknjama, obuća naravno ovisi o stilu koji želiš postići, ali određena obuća stvara određeni stil. Kaubojske čizme, tenisice, debele mokasine, ravne sandale i čizme do koljena daju bijelim suknjama cool street style vibe. 

Mrežaste balerinke, Mary Jane cipele, espadrile i sandale s remenčićima stvaraju romantičan look koji je elegantan i ženstven. 

Chic klasične cipele kao što su salonke i mokasine su sigurne za kombiniranje i postizanje kombinacije s bijelom suknjom koju bismo nosile u ured.  

Moda Mini suknje od trapera su vječni trend: Ovih 15 smo poželjele u svom ormaru

Posjeti Miss7.24sata.hr