Bezvremenska elegancija: Ornela Vištica je zablistala u haljini kakvu je, prije osam godina, nosila i Kate Middleton

Instagram @ornelavistica
Vidi originalni članak
  • Glumica Ornela Vištica zablistala je na premijeri kazališne predstave 'Ubojstvo u Orient Expressu'
  • Ornela u predstavi, nastaloj prema istoimenom romanu Agathe Christie, ima ulogu Grofice Andrenyi
  • Haljinu koju je nosila glumica već smo imali prilike vidjeti na princezi Kate Middleton 2016. godine
  • Pročitaj više: Ni Kate Middleton ne može odoljeti Self Portrait haljinama

Nakon brojnih filmskih adaptacija, prvi put u Hrvatskoj na kazališnim daskama predstavljen je roman Agathe Christie 'Ubojstvo u Orient Expressu'. Predstava prati radnju romana, a od 19. rujna u njezinim izvedbama možeš uživati i kazalištu Kerempuh. Glumci su zablistali na premijeri, i želimo im veliki uspjeh s predstavom, a nama je posebnu pažnju plijenila Ornela Vištica. Naime, Ornela je u predstavi 'Ubojstvo u Orient Expressu' utjelovila ulogu Grofice Andrenyi, a zablistala je u bijeloj dugoj haljini brenda Self-Portrait. 

Self-Portrait je modni brend koji obožavaju brojne Hrvatice, ali čini se da njegovom šarmu nije odoljela ni Ornela Vištica, ali ni princeza Kate Middleton. Naime Kate Middleton je ovu haljinu nosila 2016. godine, u Londonu na premijeri filma 'A Street Cat Named Bob'. Riječ je o dugoj bijeloj haljini koja ima uski gornji dio od čipke te lagani podignuti ovratnik sa samo jednim redom čipkastog uzorka. Donji dio haljine, odnosno suknja haljine, lepršavo pada i kreće se uz tijelo. 

Moda Kate Middleton više ne nosi svoj poznati zaručnički prsten, zamijenila ga je novim. Kakva simbolika se krije iza toga?

Ovo je samo još jedan dokaz da, kada je riječ o kvalitetnim komadima, kao i o onima koji su klasika, a ne puki trend, stvari se mogu nositi u nedogled. Osam godina poslije Kate Middleton, Ornela Vištica je zaista zablistala u haljini i rekli bismo da je riječ o komadu iz nove kolekcije te smo se još jednom uvjerili kako Self-Portrait zna što radi.

Posjeti Miss7.24sata.hr