Cool traperice iz Bershke imaju zanimljiv našiveni dodatak u obliku zvijezda!

Bershka Foto: Bershka
Vidi originalni članak
  • Traperice širokih nogavica najpopularniji su model među trendsetericama, koje ih nose i u trendy varijantama inspiriranim utjecajem mode iz 2000-tih
  • Još jedan takav model pronašle smo u Bershki, u obliku ispranih traperica s našivcima u obliku zvijezda
  • Ovaj efektan model traperica istaknut će se u svim outfitima, a posebno ako ga kombiniramo s jednostavnijim komadima u neutralnim nijansama

Modeli traperica širokih nogavica u potpunosti su s modnog radara maknuli uže siluete, a high street ponuda svakog dana se sve više širi novim domišljatim modelima koje želimo nositi. Od jednostavnijih krojeva s ravnim širokim nogavicama, do zvonolikih ili pak cargo modela, izbor je doista raznolik, a uvijek smo u potrazi za efektnim i posebnijim modelima koje možemo dodati svojoj kolekciji hlača i biti sigurne da će poboljšati naš outfit. 

Takav model izdvojio se među novitetima u Bershki, budući da traperice izrazito širokih nogavica i ispranog izgleda, na nogavicama krase veliki našiveni ukrasi zvijezda, jednako ispranog izgleda.

Moda Palazzo hlače došle su na svoje - široke nogavice su must ove zime. Evo 12 kombinacija kako ih nositi

Traperice visokog struka i kombinacije svjetlijih i tamnijih nijansi trapera zbog svog će se dizajna istaknuti u svakom stylingu, a posebno će dobro izgledati uz jednostavne crne chunky čizme ili one sa špic vrhom i visokom potpeticom, kao i drugim jednostavnijim komadima u neutralnim bojama u ostatku outfita.

Ako ipak, uz traperice, želimo postići još upečatljiviji 'zvjezdani' look, u naš outfit možemo uklopiti i vrećastu torbu od trapera iz Bershkine kolekcije, koja ima našivene jednake motive zvijezda.

Traperice su na bershka.com dostupne po cijeni od 35,99 eura, dok je cijena torbe 25,99 eura.

Moda Trendy nijansa ove kožne hlače čini pravim statement komadom. Već se čeka nova pošiljka

Posjeti Miss7.24sata.hr