Bermude su preplavile trgovine: kako ove godine nosimo ovaj zanimljiv model hlača?

Instagram @charlierosenberg_
Vidi originalni članak

Bermude su konačno (ili ako nisi ljubiteljica, onda ne) stigle u trgovine. Ovaj fora model hlača se iz sezone u sezonu probija na modnu scenu, a s dolaskom toplijih dana uvijek preplave trgovine. Moramo biti u iskrene, nama su fora, a volimo ih i jer su veoma praktične. Bermude su odličan komad kada želimo nositi kraće hlače, a pritom ne želimo biti u potpunosti golih nogu, suknje nisu opcija za nas.

S obzirom na to da ove sezone više nitko neće nositi ultra kratke hlače (ako ćemo slušati modne trendove),  bermude su odlična alternativa za tople, vruće dane koji su pred nama.

Bermude su hlače koje (ovisno o dužini) sežu do koljena i prekrivaju bedra - modeli mogu biti kraći ili duži. Tijekom toplijih dana, bermude su spas u trenutcima kada moramo biti pristojnije odjevene i ne smijemo se pojaviti negdje u kratkim hlačicama, ali su gole noge ipak na neki način prihvatljive. Bermuda hlače odlično se slažu s tenisicama, slingback cipelama, ali i štiklama

Donosimo nekoliko fora modnih kombinacija za inspiraciju...

Najbolji modeli u trgovinama

Moda Još jedan komad krademo s muškog odjela: bokserice! I nosimo ih za van, u neočekivanim kombinacijama

 

Na što god da kombiniraš bermude sigurni smo da ćeš izgledati cool i drugačije, a mi smo izdvojili najbolje modele iz ponude.

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr