Baš poput Franke - u Zari smo pronašli 3 verzije njezine divne haljine

instagram @janko_popovic_volaric
Odnedavno najljepši bračni par ponovno je zajedno u Moskvi, a Franka jednostavno blista!
Vidi originalni članak

Nakon kratkog godišnjeg odmora u rodnom Rapcu Franka Batelić se vratila suprugu Vedranu Ćorluki u Moskvu. Vedran je u ozbiljnim nogometnim pripremama sa svojim klubom Lokomotiv, a u novoj sezoni mu se pridružila i prelijepa supruga. Ispod slike je Ćorluka napisao "Gospodin i gospođa uživaju u moskovskom suncu", te dodao hashtaga #faliOski. Nadamo se da će im se njihov shiba inu Oskar pridružiti u ruskoj prijestolnici kako bi mala obitelj bila potpuna!

Lijepi zaljubljeni par ne skida osmijeh s lica, a za Franku možemo s punim pravom zaključiti kako svakim danom sve bolje izgleda. U cvjetnoj haljini tamne podloge i zanimljivih puf rukava izgledala je poput prave glazbene dive iz 50-ih godina prošlog stoljeća. Tom pomalo pin up looku samo su dodatno pomogle bijele sunčane naočale mačkastih okvira.

Stars Gdje to uživaju Franka Batelić i Vedran Ćorluka?

Ako ti se sviđa haljina poput Frankine, savjetujemo ti da skokneš do Zare ili pregledaš njihovu on line ponudu. Doista, ove sezone ima pregršt cvjetnih haljina tamne podloge u stilu "dark romance", kako ga uvriježeno nazivaju dizajneri. 

Posjeti Miss7.24sata.hr