Baš poput Francuskinja! Sedam detalja za idealan ljetni styling

Instagram@jeannedamas
Vidi originalni članak
  • Francuskinje osvajaju svojim nepretencioznim, a besprijekornim stilom
  • Ljetne kombinacije upotpunjuju uz nekoliko jednostavnih, ali efektnih detalja
  • Velike torbe, šik naočale i razigrane ogrlice samo su neki od komada kojima možeš podići svoj look

Detalji čine razliku, a Francuskinje to jako dobro znaju! Kraljice stila koje svojom lakoćom kombiniranja klasičnih stilova i trendovskih komada uvijek inspiriraju ljubiteljice mode. I ne samo to! Francuskinje su se pretvorile u sveobuhvatni trend pa tako mnogi slijede njihovu životnu filozofiju i izvan domene odijevanja, na primjer kako s 50 izgledati tako mladoliko te zašto su Francuskinje uvijek mršave...

A ovoga ljeta biraju jednostavne, ali efektne modne dodatke s kojima postižu iznimno elegantne i klasične kombinacije s toliko šik i neodoljivim odmakom!

Moda Pletena torba košara je vječni ljetni trend, a ovo su najbolji modeli sezone

Torbe košare

Jedan od najvećih trendova sezone zasigurno su torbe košare koje su prve isfurale, naravno, Francuskinje. Iako ove dame lojalno nose svoje torbe izrađene od ratana i vrbe tijekom cijele godine, neizostavan su komad u ljetnim mjesecima.

Svilene marame

Kako najbolje ukrotiti kosu nego pomoću marame? Bez obzira na to radi li se o odlasku na plažu, vožnju skuterom ili odlazak na romantičnu večeru, svilene marame prekrasan su chic detalj.

Retro sunčane naočale

Općenito govoreći, francuska estetika podosta je inspirirana sedamdesetim godinama prošlog stoljeća, pa tako i modni detalji. Sunčane naočale retro stila s velikim četvrtastim okvirima odlično se nadovezuju uz svaki modni izričaj i uvijek izgledaju elegantno i profinjeno.

Ogrlice od perlica

Dašak razigranosti dolazi uz zabavan nakit koji nas vraća u tinejdžerske dane. Ogrlice izrađene od šarenih perlica, ali i elegantnih bisera odličan su način za injekciju boja i opuštenosti u svakodnevne lookove. A posebno dobro izgledaju tanke ogrlice nanizane u više slojeva!

Espadrile na petu

Uz torbe košare, espadrile su još jedan stilski stereotip koji Francuskinje obožavaju već desetljećima.  A sasvim je jasno zašto – espadrile u trenu svaku modnu kombinaciju pretvaraju u elegantan look, vizualno izdužuju noge, a uz sve to su i iznimno udobne!

Moda Francuskinje su kraljice stila, a ovo je pet ljetnih stvari koje uvijek imaju u ormaru!

 Remen boje konjaka

Dobro odabran remen može učiniti svaki outfit naizgled učiniti luksuznijim i skupljim, a to je pravilo koje Francuskinje jako dobro poznaju. Ljeti zamjenjuju svoje remenje iz crne za boju konjaka i modele koji dodatno naglašavaju struk i siluetu.

Scrunchie gumice za kosu

Velike i glomazne gumice za kosu poznate kao scrunchie vratile su se na velika vrata, a Francuskinje ih naprosto obožavaju! Ipak, ne pretjeruj kod odabira boja kako ne bi dobila djetinjast look, već biraj osnovne boje i uskladi boju gumice s bojama svog stylinga.

Posjeti Miss7.24sata.hr