ASOS je lansirao novu žensku liniju odjeće 'As you', najpovoljniji komadi koštaju 70 kuna

ASOS
Vidi originalni članak
  • Misliš da si pročešljala baš sve u potrazi za novim komadima sezonske garderobe?
  • Nadamo se da si zavirila i u ponudu najnovije ženske linije 'As you' koju je prije dva dana na svojim stranicama lansirao ASOS
  • Među komadima za svaku priliku možeš ugrabiti i one čija se cijena kreće ispod 100,00 kuna

U potrazi si za novim komadima kojima želiš osvježiti svoju garderobu? A možda si nakon sezonskog pospremanja ormara napokon rekla zbogom krpicama koje samo kradu prostor i sada je vrijeme da objesiš nove? U svakom slučaju, idealan je trenutak da zaviriš u ASOS-ovu ponudu, jer je upravo obogaćena novom ženskom linijom ‘As you’ koja sada uz 'Collusion' i 'Reclaimed Vintage' čini ekskluzivni portfelj ovog maloprodajnog internetskog diva. 

Stars I pjevačka i modna diva: Nina Badrić za šetnju uz more reciklirala elegantno odijelo i izgleda sjajno

Kolekcija 'About you' na stranicama ASOS-a dostupna je od 26. listopada, a početna kolekcija broji preko 100 komada odjeće. Cijene se kreću od 8 funti (oko 70 kuna), a među kolekcijom može se pronaći sve što je jednoj ljubiteljici mode potrebno da zablista u dnevnoj, večernjoj varijanti ili onoj između. Ovisno o raspoloženju možeš izabrati nešto u glam, sportskom ili casual stilu, a mi smo odabrale nekoliko komada koji su nam prvi zapeli za oko.

Stylish za po doma i u kvartu

Radiš od doma? Sad možeš uskočiti u najudobniju odjeću, a pri tom možeš izgledati i vrlo stylish. Ugodni oversized gornji dio trenirke u prljavo ružičastoj boji sigurno će ti dati još jedan malu injekciju motivacije. Ako pak tražiš savršen top za svoje traperice, izbor bi mogao pasti baš na ovaj, s visokim ovratnikom i seksi izrezom. 

'All eyes on me'

Kratka bodycon kaki haljina dugih rukava brzo je rješenje za odličan outfit. Možeš je jednako uspješno kombinirati uz tenisice ili čizme, a ako još preko nabaciš kožnu jaknu, osigurala si sigurno mnoštvo znatiželjnih pogleda. Za večernju šetnju gradu ili posebniju priliku idealna je bijela midi suknja s visokim prorezom

Modni trend "Izgleda poput pelena!" Dvodijelni kupaći kostim na Asosu izazvao je hrpu reakcija, pogledaj zašto

Klasika vrijedna investiranja

Crne hlače vrlo visokog struka sa skinny fitom koji se šire u zvonoliki oblik čine se odlična investicija za jesenske i nadolazeće dane. Odlične za posao, sastanke, večere, ili jednostavno kada dan želiš začiniti s malo profinjene klasike. Kombinirati ih možeš s bodijem dugih rukava s otisnutim logotipom u crno bijeloj kombinaciji.

Posjeti Miss7.24sata.hr