Anita Dujić zablistala je u bajkovitoj kreaciji našeg dizajnera za rođendan svoje kćeri

Instagram @rajnaphotography
Vidi originalni članak
  • Početak godine za Anitu Dujić Broadfoot nije bio najsretniji budući joj se zaredalo nekoliko, srećom u nesreći, manjih nevolja
  • Jedan je dan za nju ipak bio posebno radostan jer je njezina kćerkica Lily proslavila četvrti rođendan
  • Za ovu je prigodu Anita odabrala haljinu jednog od svojih omiljenih dizajnera

Modne kombinacije naše poznate dizajnerice nakita i influencerice, Anite Dujić Broadfoot, uvijek pratimo s velikim zadovoljstvom. Jedna je od rijetkih za koju nikada nemamo osjećaj da razočara svojim odabirom pa nerijetko mnoge inspirira, bilo da su u pitanju svakodnevni komadi, bilo oni za neke posebnije prigode. Jednu takvu podijelila je na svom Instagramu i danas, budući je njezina kćerkica Lily proslavila četvrti rođendan.   

Life&style "Sve je u kutu gledanja" napisala je naša influencerica i objavila svoju fotku s trbuščićem

Rođendan svoje princeze dočekali su u obiteljskom krugu u svojem novom stanu sa zagrebačkom adresom koji je, kako je više puta istaknula, baš poput samog Zagreba, baš po njihovoj mjeri. Osim što je stan okružen mirom i zelenilom, njoj i suprugu puno više odgovara sporiji i opušteniji život kakav Hrvatska nudi, a zbog čega nastavak života u Ujedinjenom Kraljevstvu nije bio opcija, bez obzira na ljubav i poslovne obveze koje iz vežu uz London. 

Iako je priznala da nije od raskošnih i velikih slavlja, Anita koja se sa suprugom nakon preseljenja u novi dom polagano priprema za dolazak prinove, rođendan svoje kćerkice obilježila je bajkovitom kreacijom, modno usklađenom s baletanskim izdanjem svoje mezimice. Za ovu je prigodu odabrala haljinu dizajnera Ivana Alduka čiji dizajn i inače rado nosi iz njegove posljednje bridal kolekcije, a riječ je o haljini crnog korzetiranog gornjeg dijela na jedno rame s raskošnom krinolinom od bijelog tila te detaljima od bijele čipke u struku koja joj je pristajala kao salivena. 

Moda Zimska kolekcija domaće modne kuće s retro štihom oduševljava, a svaki od kaputa bismo tako rado u svom ormaru

'Sretan rođendan radosti mojoj ♥️🎈 Ne znam kad si prije uspjela tako narasti, ali zadnje četiri godine moj svaki dan je obojan bojama ljubavi. Hvala svemiru što mi te poslao!' dodala je uz seriju predivnih, nasmijanih i rasplesanih fotografija. A budući se na Instagramu požalila da je kroz posljednjih nekoliko dana doživjela niz nezgoda poput prometne nesreće, slučajnog oštećenja rožnice i pucanja udlage tijekom ručka, toplo se nadamo da su sve nevolje iza nje i da će na svojem profilu nastaviti sakupljati one najčarobnije trenutke. Ove posljednje fotografije definitivno su dobar početak!

Posjeti Miss7.24sata.hr