Angelina Jolie i Brad Pitt u crnom izdanju

Gulliver Image/Getty Images
Jedan od najpoznatijih parova iz svijeta glume, Angelina Jolie i Brad Pitt prošetali su u ponedjeljak 29. srpnja crvenim tepihom u Tokiju. Premijera Bradovog filma 'Svjetski rat Z' bila je prilika da par zablista u stilski usklađenom crnom izdanju.
Vidi originalni članak

Angelina se odlučila za elegantnu haljinu modne kuće Saint Laurent jednostavnog kroja koja prati liniju tijela. Haljina ima jednu naramenicu i uža je u gornjem dijelu, dok donji dio lagano pada prema krajevima. S obzirom na to da se radi o minimalističkoj haljini, Angelina je styling zaokružila uz nekoliko narukvica u zlatnoj i srebrnoj boji, te velikim naušnicama geometrijskog oblika. Kosu je raspustila, a mačkastim nanosom tuša i umjetnim trepavicama intenzivno naglasila oči.

Brad se uskladio sa svojom boljom polovicom, te je također odabrao crni outfit. Crna košulja s, očito holivudski trendovskim otkopčanim prvim gumbom, usklađena je uz hlače ravnoga kroja s naboranim nogavicama. Pomalo neurednom izdanju 'točku na i' dale su čizme i razbarušena kosa koju glumac već neko vrijeme pušta.

Angelina je već dugi niz godina vjerna jednostavnim i klasičnim komadima u tamnijim bojama, a Brad je u stopu prati. Uvijek usklađeni, a u posljednje vrijeme i sa skoro identičnom frizurom, plijene pažnju gdje god se pojavili. Od crvenog tepiha do obiteljskih šetnji gradom, ovaj par će uvijek privlačiti znatiželju javnosti.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr