Anđela Kulaš odlično je skinula stil supruge mafijaša, evo što nosi u odličnom proljetnom looku

Instagram @andelica7 Foto: Instagram @andelica7, lančići, sunčane naočale i torbica
Vidi originalni članak

Ako je vjerovati našim influencericama, stil "supruge mafijaša" neće tako brzo prestati biti u trendu. Naime, ovaj stil odijevanja proslavio je TikTok početkom godine, a za njega vežemo velike bunde od umjetnog krzna, zlatni nakit, leopard uzorak, crnu kožu, čipku ili saten i "veliku" tj. natapiranu kosu. I iako je ovaj trend iskočio još zimus kad je skoro pa obavezan element bila bunda, influencerica Anđela Kulaš nam je pokazala kako ga nositi u laganoj proljetnoj varijanti. 

Anđela je nosila modnu kombinaciju koja idealno opisuje trend "supruge mafijaša", ali je jednostavna za kombiniranje tijekom toplijih dana koji su pred nama. Leopard uzorak je zavladao trgovinama, a Anđela je odjenula košulju s uzorkom i tako začinila na prvi pogled klasičan outfit. Uz leopard košulju, Anđela je kombinirala satensku crnu suknju koja je neizostavan komad u ormaru svake djevojke. Kako bi cijeli outfit bio potpun, na nogama imala niske kaubojke od brušene kože (ok, ovo nije baš mob wife komad) i malu crnu torbicu koja je vječni komad u garderobi.

Uz sve to je dodala i nekoliko zlatnih lančića koji stoje visoko uz vrat te sunčane naočale u smeđoj boji i popularnom oblom modelu.

Leopard košulja je definitvno komad koji u ovoj kombinaciji privlači najviše pažnje. Riječ je o Zara modelu košulje iz nove kolekciji i cijena joj je 29,95 eura. Satenska crna suknja je također Zara i dolazi u još tri boje (mornarsko plavoj, maslinasto zelenoj i bijeloj), a cijena joj je 25,95 eura. 

Uz ovaj Zarin model košulje pronašli smo još tri košulje leopard uzorka uz koje možeš složiti  ovu modu kombinaciju naše influencerice. 

Moda Jedna od najljepših midi satenskih suknja koju smo vidjele, sada je na 60% popusta u Mangu

 

Posjeti Miss7.24sata.hr