Anastazija Makjanić uvijek ima dobre ideje: sad je H&M haljinu pretvorila u suknju i složila odličnu kombinaciju

Instagram @stazisweets Foto: Instagram @stazisweets
Vidi originalni članak
  • Influencerica Anastazija Makjanić redovito objavama na Intagramu pokreće lavine pohvala za gotovo sve što odjene
  • Bilo da odabire high street ili dizajnerske komade, originalnim kombinacijama uvijek pobudi interes svojih pratiteljica, a izuzetak nije bio ni styling koji nam je jutros zapeo za oko
  • Elegantnom kombinacijom u neutralnim nijansama za sinoćnji izlazak pokazala je zavidnu modnu spretnost, pretvorivši haljinu u ženstvenu suknju i pokazavši da bijela košulja može izgledati maksimalno elegantno

Anastazija Makjanić, poznata po istančanom modnom ukusu, nepogrešivim odjevnim kombincijama i vještini kombiniranja različitih uzoraka i boja, redovito objavama na Intagramu pokreće lavine pohvala, ali i upita svojih znatiželjnih pratiteljica gdje je koji komad kupljen.

Osim što vješto barata kombinacijama s komadima i detaljima jarkih boja koji njezinim outfitima daju posebnost i prepoznatljivost, odlično se snalazi i među neutralnijim tonovima, a upravo je sposobnost da složi odjevne kombinacije koje su bez iznimke zanimljive i inspirativne, čini jednom od influencerica s domaće scene koju najviše volimo pratiti. 

Moda Pamela Badžek i Adriana Ćaleta-Car uvijek su u trendu. Pa su tako vlasnice i najpopularnije pismo torbe

Bilo da odabire high street ili dizajnerske komade, svojim originalnim kombinacijama baš uvijek pobudi interes svojih pratiteljica, a izuzetak nije bio ni styling koji nam je jutros zapeo za oko i kojeg je odabrala za sinoćnji večernji izlazak. 

Elegantnom kombinacijom u neutralnim nijansama još je jednom dokazala modnu spretnost, ali i originalnost i sklonost eksperimentiranju. Naime, zahvaljujući upitu gdje je kupljena romantična bež suknja sa ženstvenim volanima koju je odjenula, doznali smo da je ova suknja zapravo H&M haljina kojoj je vješto za ovu prigodu namijenila ulogu suknje. 

Divan i ženstven model koji nas neodoljivo podsjeća na plesačice flamenca uparila je s voluminoznom bijelom košuljom s predimenizoniranim rukavima, elegantnim sandalama s tankim remenčićima i crnom Mini Hop Hobo torbicom Bottege Venete koju u posljednje vrijeme rado nosi. Iako bijele košulje često povezujemo s poslovnim kombinacijama i sportskom elegancijom, ovim je odličnim stylingom pokazala da itekako mogu zablistati i u elegantnim lookovima, a od ovog njezinog, teško da može elegantnije! 

Moda Bottega Veneta i Gucci za manje od 30 eura? Skoro, H&M ima dva sjajna modela torbi koji im jako nalikuju

 

Posjeti Miss7.24sata.hr