Ako su ti dosadile crne i plave hlače, isprobaj ovih 6 boja koje će osvježiti svaku modnu kombinaciju

Instagram @montaineleb Foto: Instagram @montaineleb
Vidi originalni članak
  • Hlače su odjevni komad koji cijelu modnu kombinaciju može podići na višu razinu, ali uz pogrešan kroj ili čak boju, naš outfit ponekad ne može zasjati u svom punom sjaju
  • Naime, prilikom izbora hlača najčešće se odlučujemo za klasične boje poput crne ili plavog trapera, ali uz promjenu njihove boje možeš dobiti puno bolje kombinacije
  • Donosimo šest boja hlača koje ćeš moći nositi u svim prilikama, a pritom izaći iz modne zone komfora 
  • Pročitaj više: Capri hlače su se definitivno vratile. Ako se još ne možemo zamisliti u njima, evo nekoliko ideja kako ih nositi

Prilikom odabira hlača često smo nemaštovite te nosimo više manje jednake modele i boje. Bilo da se radi o crnom ili plavom traperu, nekako često s njima igramo na sigurno. S krajem ljeta koje nam se bliži, želimo očuvati modnu razigranost i boje pa smo odlučili uvesti modnu promjeni u kada su u pitanju hlače. Nosit ćemo ih u svim bojama, a pronašli smo fora outfite koji će ti dokazati da izgledaju baš dobro. Iako neke od ovih boja hlača sigurno već imaš u ormaru, druge ćeš vjerojatno vrlo brzo kupiti. I da, sve hlače su duge tako da ćeš ih iznositi u narednim sezonama. 

Bijele hlače

Bijele hlače su klasika koja nema premca, a osim u ljetnim mjesecima, možeš ih nositi i tijekom jeseni i zime kada poželiš dozu elegancije u svom izgledu. 

Crvene hlače

Bordo, ali i jarko crvena su jako trendi boje ove jeseni pa će hlače u nekoj od nijansi ove upečatljive boji biti više od statement komada, a vrlo vjerojatno će ući u kategoriju najpoželjnijih modnih trendova. 

Zelene hlače

Ništa ne govori jesen kao par zelenih hlača. Bilo da se radi o jeans modelu ili onima od odijela, sa zelenim hlačama ne možeš pogriješiti. Naročito ako odabereš tamnu nijansu. 

Modre hlače

Modre hlače su spas u trenutcima kada ne želiš nositi crnu boju, ali si u raspoloženju za tamni donji dio. Uz to, tamnoplava boja ide uz sve. Još ako imaju neki uzorak poput tankih linija... Odličan outfit je zagarantiran!

Smeđe hlače

Smeđa boja veliki je modni trend jeseni koja nam dolazi, a uz svijetli gornji dio, ova kombinacija će biti odličan kontrast u koji nećeš moći prestati gledati. 

Bež hlače

Nježnija sestra smeđih hlača su bež hlače. Ovo je klasika s kojom nikada ne možeš pogriješiti, a volimo ih nositi na sve kombinacije, od jutra do mraka.

Moda Još nije vrijeme da svoje lanene hlače pospremiš u ormar: evo kako ih nositi i kada temperature malo padnu

 

Posjeti Miss7.24sata.hr