Ako si gošća na vjenčanju, zanimat će te naš izbor najljepših koktel haljina

Instagram@parisinfourmonths
Vidi originalni članak
  • Koktel haljina uvijek je dobar odabir za svečane prilike
  • Od maksi i midi dužina pa sve do čipkanih detalja, svaka haljina je priča za sebe
  • Poigraj se bojama i uzorcima, a uvijek možeš odabrati malu crnu haljinu

Vrijeme je za proslavu ljubavi i povezivanje s prijateljima i obitelji, ali također je vrijeme za pronalazak idealne haljine za vjenčanja. Kao uzvanici, tvoja haljina treba uljepšati priliku, a idealan odabir su koktel haljine koje će uokviriti ambijent. Odabir adekvatne haljine nije samo za fotkanje, već haljine dodaju boju, teksturu i osobnost, čineći svako vjenčanje jedinstvenim.

Osnovno pravilo je da haljina nije bijele boje (osim ako mladenci baš zadaju bijeli dress code), a drugo pravilo je da odabereš modele i krojeve koji pristaju tvojoj građi tijela i koji će laskati silueti. Ove sezone ponuda u trgovinama pokriva apsolutno sve ukuse, poigravajući se midi i maksi dužinama, ali i cvjetnim uzorcima i jarkim bojama. Lepršave haljine koje su idealne za ležerna vjenčanja na otvorenom, ali i klasična mala crna haljina koja naprosto mora imati svoje mjesto u svakom ormaru. Ovo su haljine s kojima nećeš pogriješiti ako ih odabereš za proslavu vjenčanja s dragim ljudima!

Life&style Ovih 8 stvari nikada ne bi trebala raditi kao gost na vjenčanju

1. Slip haljine

Uvijek klasične, slip haljine utjelovljuju jednostavnost i eleganciju. Slip haljina je za gošće koje ne vole privlačiti pozornost na sebe, a da pritom izgledaju iznimno chic. Seksi su, a ti ih odjeni bez straha da ćeš zasjeniti mladenku na njezin najveći dan.

Midi haljine

Haljine midi dužine idealan su odabir za ljetna vjenčanja kada je već vruće, a prilika ipak zahtijeva svečaniji izgled. Dužina ispod koljena osigurava da ti neće biti vruće, a elegantni modeli ukrašeni volanima i cvjetnim uzorkom osiguravaju luksuzan, a istovremeno trendi look.

Maksi haljine

Ležerna vjenčanja koja se slave na otvorenom, poput plaže ili šume idealna su prilika za lepršave maksi haljine. S obzirom na njihovu dužinu, odlično izgledaju u kombinaciji s ravnom obućom koja će ti omogućiti da plešeš cijelu noć, a iznimno popularni modeli koji se vežu oko vrata pružaju dašak seksepila decentno otkrivajući ramena.

Cvjetni uzorak

Motiv cvijeća u svim formama i oblicima uvijek je dobar odabir, a posebice za ljetna vjenčanja. Od zagasitih nijansi na maksi dužinama, do upadljivih jarkih boja kombiniranih s modelima koji prate liniju tijela, cvijeće je na vjenčanjima uvijek poželjan uzorak!

 

Mala crna haljina

Crna koktel haljina sama po sebi daje suptilnu sofisticiranost i nepogrešiv je odabir kada nisi sigurna što odjenuti. Od casual duge haljine s puf rukavima, preko klasične koja strogo prati liniju tijela. Ako želiš ipak malo otkačeniju verziju, biraj modele s blagim dodatkom druge boje, poput primjerice rukava ili volana.

Haljine od čipke

Koktel haljina obrubljena čipkom ili u potpunosti izrađena od ovog omiljenog materijala idealna je za sve ljubiteljice romantike. Čipka daje nenametljiv šarm, a istovremeno izgleda damski i elegantno. Visoka peta, kosa podignuta u punđu i dobra čipkana haljina zajedno čine idealnu kombinaciju za vjenčanja!

Stars Franka Batelić zablistala u predivnoj Envy Room haljini i objavila najsretniju vijest

Posjeti Miss7.24sata.hr