Ako ćeš za nogometnu repku navijati na moru, možeš odjenuti CROkini. Badiće s kockicama potpisuje poznata navijačica

Instagram @wearknolldoll Foto: Instagram @wearknolldoll
Vidi originalni članak
  • Ivana Knoll najpoznatija je (čak i diljem svijeta) navijačica Hrvatske nogometne reprezentacije
  • A kako nas samo sati dijele od početka Europskog nogometnog prvenstva, užurbano se pretvaramo u navijačice, a potraga za crveno-bijelim kockicama je na vrhuncu
  • Ivana Knoll ima kolekciju kupaćih kostima za sve djevojke koje će Vatrene bodriti s plaže
  • Pročitaj više: Uskoro kreće nogometna euforija, a mi smo pronašli haljinu za najvatrenije navijačice

Sve smo bliže suboti i prvoj utakmici koju Hrvatska nogometna reprezentacija igra na Europskom nogometnom prvenstvu. Utakmica se igra u Berlinu, a naš protivnik je Španjolska. I dok će sve oči biti uprte u nogometni teren, uz nogometne reprezentativce poglede će zasigurno privlačiti i Ivana Knoll, naša najpoznatija navijačica. Ivana Knoll, model i influencerica, poznata je po bodrenju naših navijača u crveno-bijelim kockicama, a njezine odvažne modne kombinacije završile su u brojnim svjetskim medijima. Ivana je svoju popularnost i ljubav prema nogometu i crveno-bijelom uzorku hrvatskog dresa pretvorila u uspješan posao te prodaje kupaće kostime i odjeću s motivima ne samo naše već gotovo svih zemalja. 

Naravno, ništa manj od kupaćih kostima nismo ni očekivali od Ivane. Njezin brend se zove Knölldoll a u ponudi ima ženske, muške i dječje kupaće kostime. Nama su posebno za oko zapeli, naravno, ženski kupaći kostimi. Ivana Knoll u svojoj Knölldoll kolekciji ima nekoliko opcija s crveno-bijelim kvadratićima uz koje ćeš sigurno biti jedna od najvatrenijih nogometnih navijačica.

Dvodijelni Knölldoll CROkini kupaći kostimi

U ponudi Knölldoll pronašli smo dvodijelni kupaći kostim imena CROkini, koji ima plavi obrub te crveno-bijele kockice, a dolazi s trokutićima na gornjem dijelu i mini gaćicama koje se uvuku u stražnjicu. Knölldoll CROkini dolazi u veličinama od S do L, a cijena mu je 59,99 eura.

Uz ovaj mini dvodijelni kupaći kostim, Knölldoll u ponudi ima CROkini s donjim dijelom koji pokriva veći dio stražnjice. Riječ je o modelu koji također ima gornji dio na trokutiće, dok je donji dio visoki struk te pokriva trbuh i guzu. cijena ovog CROkini kupaćeg kostima je 54,99 eura.

Life&style Crveni vez na posavskoj nošnji koju je nosila Kolinda na utakmici ima zanimljivu simboliku

Jednodijelni Knölldoll CROkini kupaći kostimi

Za Hrvatsku nogometnu reprezentaciju na Europskom nogometnom prvenstvu možeš navijati i uz dvodijelni Knölldoll CROkini kupaći kostim. Riječ je o kupaćem kostimu koji je također s crveno-bijelim kockicama, a u plavoj boji su trake za vezivanje oko vrata i struka. Dvodijelni kupaći kostim ima otvor na grudima, a u ovom modelu je guza poprilično pokrivena i donji dio kupaćeg seže do polovice leđa. Ovaj Knölldoll CROkini dolazi u veličinama od S do L, a cijena mu je 59,99 eura.

Uz ovaj Knölldoll CROkini jednodijelni kupaći kostim, brend u ponudi ima u "otvoreniju" verziju. Riječ je dvodijelnom kupaćem kostimu koji ima otvorena leđa i veliki V dekolte s prednje strane. Ovaj kupaći kostim je također na crveno-bijele kockice, a model ima plave trakice na leđima koje drže kupaći kostim. Cijena ovog modela je nešto jeftinija, 54,99 eura. 

Ovi kupaći kostimi su idealni za sve navijačice koje će Europsko nogometno prvenstvo i Hrvatsku nogometnu reprezentaciju pratiti u kakvom kafiću na plaži. Ivana Knoll zna kako napraviti seksi kupaće kostime, a sigurni smo da ćeš se u ovim kupaćim kostimima osjećati samopouzdano.

Stars Supruge vatrenih: prisjetili smo se romantičnih vjenčanica koje su nosile ove ljepotice

Posjeti Miss7.24sata.hr