9 elegantnih kaputa kojima nas je Kate Middleton oduševila u protekloj godini

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Kate Middleton svakako je jedna od najbolje odjevenih žena na svijetu
  • Osim što joj skidaju kapu za izvrstan stil, ljude oduševljava što kupuje i jeftiniju robu, iz high street trgovina
  • Ove zime isfurala je nekoliko sjajnih kaputa, a znamo i koju dizajnericu pritom najčešće nosi

Naravno da obaveze kraljevske obitelji najčešće zahtijevaju formalno odijevanje, a za članove kraljevske obitelji postoje i pravila koja se ne smiju kršiti - nema minica, dubokih dekoltea, haljina bez rukava... Stoga Kate Middleton nema isti manevarski prostor kao druge poznate osobe da isfura svoj stil, ali u nametnutim granicama pliva kao riba u vodi. Najbolje kapute koje je odjenula u posljednje vrijeme nismo odabrali samo zato što je sezona kaputa već i stoga što je to nezaobilazan dio njene garderobe. Nema formalnijeg komada od kaputa...

1. Kaput boje devine dlake

Ovaj bezvremeni kaput vojvotkinja stalno nosi iznova, a njegov savršen kroj i izvedbu potpisuje brend Massimo Dutti. Ove zime nosila ga je na tako popularni dvodjelni pleteni komplet i antilop čizme.

2. Zeleni kaput na dvoredno kopčanje

Ovaj vrlo elegantan komad Kate je nosila na kraljevskom obilasku Irske i nije prošao nezamijećeno, nikako! Riječ je o kaputu dizajnerice Catherine Walker.

Stars I princeza voli uzorak leoparda: Evo kako ga nosi Kate Middleton, uz naušnice od 90 kuna

3. Crveni kaput s kragnom u obliku mašne

Velika mašna najzanimljiviji je detalj ovog vrlo ženstvenog kaputa iste dizajnerice, Catherine Walker. I crvena boja bila je više nego prigodna. Vojvotkinja se u njemu pojavila u Westminsterskoj opatiji na misi s pjevanjem božićnih pjesama "Together at Christmas" .

4. Mornarsko plavi kaput

Još jedan uradak Catherine Walker je ovaj mornarsko plavi kaput koji je odjenula na Dan sjećanja za posjeta Imperial War Museumu. Sam po sebi ne bi toliko upadao u oči, ali odjeven preko ovog Alexander McQueen topa inspiriranog časničkom uniformom...

5. Eponine kaput-haljina

Vojvotkinja od Cambridgea se kaputa ne odriče ni ljeti. Kad postane pretoplo, okreće se kaput haljinama poput ove brenda Eponine. Vrlo elegantne zadovoljavaju pravila odijevanja koje kraljevska obitelj poštuje i pokrivaju sve službene prigode.

6. Svijetlo plava kaput-haljina s remenom 

Još jedna haljina koja ljeti glumi kaput. Ovaj komad Catherine Walker još je "kaputastiji" jer ima pojas s rupicama, na preklop je i s reverima. Jedino što ga odaje je Kateina gola koža na dekolteu. 

7. Karirani kaput koji je oborio s nogu

Ne vojvotkinju nego sve prisutne. O kaputu tartan uzorka puno se pričalo jer je stvarno fantastičan. Tartan rijetko podbaci, a ovaj u plavoj, zelenoj i ljubičastoj boji kreirao je Holland Cooper, a cijena je 850 funti. Pogađaš, Kate ga je odjenula za posjet Škotskoj.

Stars Kate Middleton u službenom posjetu dobila neuobičajeno modno pitanje: “Gdje ste kupili čizme?”

8. Crveni kaput s ruskom kragnom

Vojvotkinja odabrala ovaj svijetlo crveni kaput kako bi proslavila jedan od najvećih projekata dosad. Kate je obilježila objavljivanje svoje knjige, Hold Still, u Nacionalnoj galeriji portreta noseći crveni Eponine kaput i, nažalost, masku za lice.

9. Ružičasti kaput

Na početku prošle godine objavljeno je kako će ružičasta biti boja 2021. i mnoge su modne kuće posegnule za ovakvim veselim tonovima i zašarenile svoje kolekcije. Kate Middleton očito osluškuje trendove pa je izabrala ovaj Max & Co. kaput. 

Posjeti Miss7.24sata.hr