7 stvari koje Vodenjaci trebaju imati u svom ormaru

Instagram @haileybieber
Vidi originalni članak
  • Vodenjaci su jake individue i obično vrlo nekonvencionalne
  • Njihova nekonvencionalnost i lepršav duh odražavaju se i na njihov modni stil
  • Postoji nekoliko stvari koje bi svaka žena u znaku vodenjaka trebala imati

Uz bezbroj modnih komada i mogućnosti kombiniranja, teško je izabrati one prave koje dovoljno dobro iskazuju našu osobnost. Srećom, horoskop ti može u tome pomoći i otkriti što bi trebala imati u svom ormaru! Pa, ako si rođena u znaku vodenjaka, u nastavku pogledaj o čemu je riječ i izbjegni svakodnevne dileme što odjenuti na posao, kavu, u izlazak...

SUPER TRIKOVI 5 kućanskih poslova uz ove ćeš trikove obaviti neočekivano brzo

1. Komad s animal printom

Svestrani poput neutralnih boja i odlični u kombinaciji s različitim modnim komadima, komadi s animal printom omiljeni su u ormarima brojnih trendseterica, a posebno onih  rođenih u znaku vodenjaka. Naime, vodenjak je znak kojim vlada Uran, planet nekonvencionalnosti i originalnosti, što znači da se vodenjaci definitivno ne ograničavaju na samo jedan uzorak ili neutralne boje. A animal print je odličan način da iskažu svoju originalnost.

ANIMAL PRINT Pogledaj kako domaće trendseterice nose animal print

2. Upečatljivi nakit

Vodenjaci su jedan od onih znakova koji voli posebnost i posjedovanje stvari koje nitko drugi nema. Tako rado posežu za upečatljivim nakitom, a posebno vole personalizirane modele. Bilo da je riječ o naušnicama, lančiću ili satu - bitno je samo da je drukčije nego što svi drugi imaju. I upečatljivo, naravno!

3. Netipične traperice

Vodenjaci kao najekscentričniji znak u zodijaku ne mogu shvatiti zašto bi itko ikada odabrao tamno plave traperice kad postoji jaaako puno netipičnih modela koji svaki outfit podižu na sasvim drugu razinu. Ako si vodenjak u horoskopu i slučajno nemaš jedne takve, pravo je vrijeme da ih nabaviš. 

4. Torbu u boji

Još jedan jednostavan način da se izdvojiš iz gomile je da nabaviš upečatljivu torbu, točnije torbu u nekoj upečatljivoj boji. Ovakav modni dodatak upotpunit će baš svaki outfit i učiniti ga življim. Osim toga, torba u boji odiše jedinstvenom osobnošću, posebno ako je i ostatak tvoje odjeće jednako živopisan.

5. Komad u kobalt plavoj boji

Vodenjake kao zračni znak s prizvukom vode privlače sve nijanse plave boje, a posebno kobalt plava koja istodobno kombinira njihovu ljubav prema tim tonovima i privlači pozornost. Razlog više zašto trebaš imati komad u ovoj boji je i taj da kobalt plava odlično pristaje uz sve tonove kože i kose. 

Life&style Da? Ne? Možda? Ova tri horoskopska znaka nikad se ne mogu odlučiti

6. Klasični komad s upečatljivim detaljima

Ljudi rođeni u znaku vodenjaka ne vole formalnosti ni ograničenja bilo kakve vrste, što znači da uvijek pronalaze način da klasične komade učine posebnim i jedinstvenim. Na primjer, svi njihovi prijatelji imaju klasične jednobojne pulovere, dok su puloveri vodenjaka upotpunjeni upečatljivim detaljima. Isto vrijedi i za kapute, košulje, haljine... 

7. Majica s porukom

Printovi na majicama odličan su način na koji vodenjaci  prenose svoju poruku, stav ili raspoloženje svijetu. Tako će žene rođene u ovom znaku nerijetko izraditi majice s jedinstvenim printom i na simpatičan način pokazati da "uvijek kasne", "da su ovisnice o kavi" ili "da traže dečka". 

Posjeti Miss7.24sata.hr