7 modnih komada koji savršeno naglašavaju struk

Getty Images
Po nekima najljepši, a svakako najtanji dio ženske figure uvijek zaslužuje biti naglašen i istaknut. Otkrivamo kojim komadima iz ormara to najbolje postići!
Vidi originalni članak

Znaš one žene koje viđamo na televiziji i izgledaju kao živo utjelovljenje pješčane figure? Jennifer Lopez? Beyonce? Kim Kardashian? Poznato? Što učiniti osim satima svakodnevno vježbati u teretani? Pa, kako kažu modni stručnjaci - odgovori se skrivaju u našem ormaru. Postoje komadi odjeće koji su idealni za naglašavanje najtanjeg dijela na ženskom tijelu i vjeruj nam kad ti kažemo da će ti se svidjeti.

Haljina na preklop

Otkad je dizajnerica Diane Von Furstenberg popularizirala ovaj look u 70-ima, njezine su haljine na svim popisima komada koji savršeno naglašavaju struk. Toliko su obožavane da su od prvog dana pa sve do danas ostale kultni klasik. Danas možemo  pronaći ovaj model haljine u različitim materijalima, bojama i dužinama, a najbolje od svega je činjenica da pristaje apsolutno svim oblicima ženskog tijela!

Okomite prugice

Ako vodoravne prugice vizualno proširuju, onda je valja logično da okomite rade upravo suprotno. Ovaj dizajn će izdužiti cijeli tvoj gornji dio tijela te struk učiniti vizualno tanjim!

MODA 15 komada koje stajliš cura UVIJEK ima u ormaru

Peplum

Ovaj klasični kroj iz 40-ih godina zadržao se u modi već desetljećima - i to s dobrim razlogom. Peplum savršeno naglašava ženske obline, a posebno ga obožavamo kad treba istaknuti tanak struk.

Remen

Perfekciju pješčanog sata zapravo najlakše možeš postići klasičnim "omotavanjem" oko struka. Na taj način svu pažnju stavljaš na definirani srednji dio tijela, a upravo si i savršeno zaokružila svoj cijeli outfit. 

SHOPPING U ovih 6 komada trebaš (i ne trebaš!) uložiti puno novaca

Strukirana jakna

Ima li boljeg načina kako vizualno suziti struk od remena na jakni ili kaputu? Odaberi model koji, kada je zakopčan, sjeda taman na najuži dio struka i uživaj u svojoj "novoj" figuri. 

Široke hlače

Široka silueta u donjem dijelu tijela kreirat će kontrast između struka i širokih nogavica te tvoje tijelo učiniti vizualno zaobljenijim, ali tanjim u srednjem dijelu tijela. 

Visokostrukirana odjeća

Hlače ili suknja visokog struka ultimativno su najbolji i najjednostavniji način kako se "utegnuti" u srednjem dijelu tijela.  

Posjeti Miss7.24sata.hr