6 odličnih komada koje se isplati uloviti na Imperial sezonskom sniženju

PR/Imperial
Vidi originalni članak
  • Sigurno već neko vrijeme razgledavaš sniženja u trgovinama i ne možeš se odlučiti što kupiti
  • Mi ti donosimo odlične prijedloge s kojima ćeš nadograditi svoju modnu kolekciju
  • Izaberi najdraže komade u kojima ćeš zablistati po sniženim cijenama

Sezonska sniženja već su u punom zamahu, a najbolji komadi samo čekaju svoje mjesto u garderobama. Upravo zbog toga, odlučili smo napraviti popis odličnih Imperial komada koje moraš nabaviti kako bi savršeno upotpunila svoju garderobu.

1. Kaput

Svake godine cilj je uhvatiti neki genijalan kaput za hladnije dane ili za dane kada se trebamo malo više srediti. Iz ponude smo zato izdvojili topli teddy kaput u sivoj boji, koji je i ove godine odnio prvo mjesto popularnosti, ali i legendarni smeđi kaput koji je idealan za sve prilike. 

2. Sako

Sljedeći na redu je, sigurno već znaš, kvalitetan sako! Sako koji ćeš prenijeti na sljedeću generaciju, a koji će sve putem oduševiti.

Definitivno ove sezone biramo kožni sako koji nas je, osim upečatljivim izgledom, oduševio i svojom cijenom i mogućnošću kombiniranja. Uz njega donosimo i jedan klasik – sivi sako s predivnim gumbima koji možeš ubaciti u sve svoje modne kombinacije.

3. Hlače

Uz sako dolaze i kvalitetne hlače. Osim kožnog sakoa, popularne kožne hlače su najveći favorit svakog sniženja jer su neizostavan komad u garderobama.

Svakako uz njih savjetujemo da upecaš i jedne hlače visokog struka i dugih nogavica koje idealno pašu i na štikle i na tenisice i daju pravi chic outfit.

4. Odijela

Garderoba ne bi bila potpuna kada se u njoj ne bi pronašla odijela – najdraži modni outfiti svih vremena. Uvijek se lomimo oko onih s uzorkom ili jednobojnih, stoga su sezonska sniženja idealna prilika za kupnju i jednog i drugog modela.

Moda Kako monokromatska kombinacija može dobro izgledati! Zgodna prolaznica nam je to pokazala

5. Haljine

Najvoljeniji i najtraženiji ulovi svakog sniženja su naravno haljine, kakve god one bile i za kakve god prilike se koristile. Ženstveni i kvalitetni Imperial modeli upotpunit će tvoju garderobu i dati joj dašak senzualnosti, dok će casual haljine uljepšati svaki dan.

6. Suknje

Suknje su neizostavni dio svakog ormara jer odlično služe za upotpunjavanje svake modne priče. Kombiniranje jednobojne suknje učinit će svaku kombinaciju posebnijom, dok će one s uzorkom upečatljivo upotpuniti svaki outfit.

Sigurni smo da je će te ovaj vodič potaknuti na kreativne modne priče i upotpuniti tvoju garderobu novim stylish komadima. Sve komade i popuste možeš provjeriti u Imperial prodavaonicama i na Brands & Trends webshopu gdje se penju i do vrtoglavih 60%.
Popis prodavaonica pronađi NA LINKU.

Moda Potvrđeno je, Hrvatice luduju za ovim ružnim čizmama. Evo s čim ih nose
 

Posjeti Miss7.24sata.hr