5 topova koji će styling s trapericama ili 'dosadnim' hlačama učiniti posebnim i zanimljivim

Instagram @lucywilliams02 top za proljeće
Vidi originalni članak
  • Bijela oversize košulja, ženstvena cvjetna bluza ili jednostavan crop top odlični su odabiri proljetnih topova koji će naše outfite učiniti posebnijim
  • Možemo ih uklopiti u sve proljetne kombinacije, od casual do onih svečanijih
  • Iz trenutnih kolekcija high street i dizajnerskih brendova izdvojile smo lijepe modele proljetnih topova koji će se sjajno slagati s trapericama i drugim hlačama, ali i jednostavnim suknjama

Traper maksi suknja, hlače širokih nogavica ili traperice mom kroja neki su od trendi modela suknji i hlača, mogli bismo reći donjeg dijela outfita, bez kojih ova proljetna sezona ne prolazi. Budući da nam je stoga lakše odabrati taj dio outfita, ostaje nam dilema oko gornjeg dijela, gdje se uvijek možemo osloniti na određene provjerene izbore koji će naš outfit podići u trenu.

U svakoj garderobi, uz klasične modele bijele majice kratkih rukava ili strukirane košulje, potrebno je imati i druge bazne, ali zabavne komade na koje se uvijek možemo osloniti kad nismo sigurne koji top odabrati za pojedini outfit.

Danas tako izdvajamo modele topova savršenih za proljeće s kojima će svaki outfit u trenu izgledati posloženo!

1. Cvjetne bluze

Cvjetni uzorak sinoniman je proljeću te ga u to doba najviše nosimo, usklađeni s prirodom. Lepršavi i ženstveni topovi cvjetnog uzorka unijet će svježinu u svaki naš outfit.

Pristaju na baš sve! Bijele tenisice s razlogom su najpopularnija obuća, a mi smo pronašli najljepše modele za proljeće

2. Kukičani topovi

Kukičani, pleteni topovi raznih boja i uzoraka veliki su trend za proljeće i ljeto 2023., a u ponudi high street brendova ne manjka odličnih modela.

3. Oversize košulje opuštenog kroja

Siguran odabir za jednostavno podizanje svakog outfita je košulja opuštene siluete koju možemo kombinirati na bezbroj načina, uz traperice, suknje, hlače na crtu, preko haljine...

4. Bijele bluze

Romantične bluze u bijeloj boji koje još k tome krase ženstveni volani predivni su dodatak svakom proljetnom outfitu, posebno u kombinaciji s jednostavnim plavim trapericama i primjerice, trendi Mary Jane modelom cipela.

5. Crop topovi

Trendi potkraćeni modeli koji otkrivaju kožu i ove su sezone iznimno popularni, od jednostavnih neutralnih modela do onih s uzorkom ili u jarkim bojama.

Moda Savršeni za proljeće i ljeto - predivni korzeti domaćeg brenda Krido osvojili su nas na prvu!

Posjeti Miss7.24sata.hr