5 modela traperica koje zvijezde nose već sad, a bit će u trendu i sljedeće godine

Profimedia / @salmahayek Instagram Jennifer Lopez
Vidi originalni članak
  • Traperice su vječni komad koji je uvijek u trendu, samo u različitim varijantama
  • Traperice dolaze u bezbroj modela i boja, a već neko vrijeme vladaju opušteniji i širi krojevi
  • I zvijezde poput Jennifer Lopez te Gigi i Belle Hadid vole trendi široke krojeve, koji će biti popularni i 2023.

Nova godina uvijek označava i nove trendove, a smo već zakoračili u 2023., uz torbe, cipele, kapute i jakne te košulje ili topove, naziru se i trendovi u bezvremenskom traperu, koji je uvijek popularan, a samo se stilovi mijenjaju.
Dodavanje novog para stylish traperica uvijek će osvježiti garderobu, a celebrity outfiti odličan su način za prepoznavanje trendova.

Od Jennifer Lopez do Belle Hadid i Due Lipe, ovo su trendovi u modelima traperica koje će zvijezde najviše nositi u sljedećoj godini, a nama mogu poslužiti kao inspiracija prilikom biranja novog para traperica!

1. Traperice širokih nogavica

Traperice širokih nogavica ultimativni su odjevni komad za postizanje cool i opuštenog looka, što zna i Gigi Hadid. Spojene s visokim strukom u stilu 90-ih, traperice širokih nogavica odlično će izgledati u casual kombinacijama s običnom majicom i tenisicama.

Moda Tko bi rekao da je ovaj neobičan model traperica jedan od najprodavanijih u Zari?

2. Cargo traperice

Cargo traperice veliki su povratnički trend koji mnoge slavne zvijezde obožavaju, a modeli s džepovima super se slažu s pletenim džemperom i tenisicama, jednako kao i s cipelama na visoku petu i svečanijim topom. 

3. Traperice ravnih nogavica

Ovaj klasičan kroj obožava nositi Jennifer Aniston, koja ih kombinira s jednostavnim cipelama i sivim puloverom za postizanje chic i casual outfita. Klasičan model možemo uklopiti i gotovo sve kombinacije, neovisno i o sezoni u kojoj se nalazimo. 

4. Zvonolike traperice

Ovaj elegantan model traperica koji izdužuje noge voli Jennifer Lopez, a često ga voli spojiti s bijelim košuljama i vrtoglavo visokim štiklama, poput ovih YSL platformi.

5. Vrećaste traperice

Vrlo slične modelima traperica širokih nogavica, baggy ili vrećaste traperice još su opuštenijeg kroja koji je savršen za svakodnevne prilike te udoban za nošenje, a odlično će izgledati i uz ravne cipele kao i na štikle. 

Moda 20 odličnih hlača po 120 kuna iz Stradivariusa. Isplati se kupiti baš svake...

Posjeti Miss7.24sata.hr