5 modela ravnih sandala od kojih ne možemo pobjeći ovog ljeta (premda neke baš nisu ljepotice)

Instagram @tamara ravne sandale
Vidi originalni članak
  • Ljetnoj garderobi, odnosno kolekciji cipela možemo polako dodavati i modele ravnih sandala
  • Ravne sandale chic su rješenje kad ne želimo nositi visoke pete, a i dalje izgledati dotjerano
  • Izdvojili smo pet trendova u sandalama koje će se nositi ovog ljeta - možda od protivnice postaneš pobornica i nekih "ugly" modela...

Polako zamišljamo ljeto u gradu, ali počinjemo planirati i ljetna putovanja, a to je samo korak dalje od nabavke nove odjeće i obuće za sezonu. Lepršave ljetne haljine, laneni komadi i modni dodaci poput pletenih torba od rafije samo su neki od novih trendi komada kojima želimo nadopuniti ormar. Među njima nalaze se i razni modeli sandala, a uz one s visokom potpeticom, uvijek smo u potrazi i za udobnom i praktičnom ravnom verzijom. 

Modni ulovi Pronašli smo najljepše modele sandala, tenisica i salonki za tople dane pred nama

Dok iz proljeća polako prelazimo u ljeto, već možemo krenuti tražiti novi model ravnih sandala koje ćemo nositi s ležernim, svakodnevnim outfitima. Ravne sandale na vezanje, trendi modeli od rafije, klasične espadrile ili neki od minimalističkih modela, izbor ravnih sandala za ljeto doista je širok!

U nastavku donosimo najvećih pet trendova u ravnim sandalama.

Minimalistički modeli

Casual i jednostavni za stiliziranje, ovakve sandale za svaki dan uklopit će se u sve modne kombinacije, posebno u neutralnim nijansama.

Slatki modeli od rafije

Modni dodaci od rafije ove su sezone posebno popularni, a osim torbi, nosit ćemo i sandale od ovog materijala prirodne teksture, savršenog za ljeto.

Ravne sandale s kopčama

Ovakvi modeli pojam su funkcionalnosti, posebno za svakodnevne outfite. Chunky đon i kopče izgledat će odlično i u kombinaciji s haljinom.

Perlice, biseri, zakovice i svjetlucavi kamenčići na ravnim sandalama

Savršene za ljetne festivale i egzotične destinacije, sandale s raznim ukrasnim detaljima svakom će outfitu dati boho štih.

Fisherman sandale

Modeli sandala s mnoštvom remenčića kojih se sjećamo iz djetinjstva, već su nekoliko sezona u trendu, a nosit će se i ovog ljeta.

Moda Sandale s leptirićima preslatki su model koji želimo dodati našoj kolekciji cipela za proljeće i ljeto

Posjeti Miss7.24sata.hr