5 modela ravnih cipela koje ovog proljeća ne smijemo ignorirati. A ni ne želimo!

Instagram @vlachouin ravne cipele
Vidi originalni članak
  • Slatke ravne cipela koje su udobne i izgledaju chic u svakom outfitu imaju puno poklonika, a sad su i vrlo in
  • Odličan su izbor za svaki dan, a brojni ravni modeli trenutno su vrlo popularni
  • Uz trendi mokasinke ili balerinke koje influencerice obožavaju, izdvojile smo još mnoštvo ravnih cipela za proljeće!

Ravne cipele, uz povratak balerinki, raznih modela natikača i ultra popularne mokasinke, ovog će proljeća biti najtraženiji modeli. 

Elegantne i udobne, ravne cipele savršene su za svakodnevno nošenje, od ležernih do poslovnih modnih kombinacija, a njihovoj popularnosti pomogli su i trendi modeli poput Prada mokasinki, Miu Miu balerinki i raznih Mary Jane modela cipela.

Razni uzorci i materijali mogu ih izdvojiti u svakom stylingu i učiniti ih statement dijelom našeg outfita, no uvijek se možemo odlučiti i za bezvremenske modele u klasičnim, neutralnim nijansama.

Moda Nova kolekcija cipela Jennifer Lopez za Revolve apsolutno odražava njezin ukus - sve što bi JLo i sama nosila

U nastavku donosimo pet modela ravnih cipela i chic primjere iz trgovina koje ćemo nositi ovog proljeća!

Balerinke

Balerinke su jedan od povratničkih trendova u cipelama koji modne influencerice obožavaju. Jednostavne i chic, dat će romantičnu dozu elegancije svakom outfitu.

Mokasinke 

Iznimno popularne već nekoliko sezona, mokasinke će biti jedna od omiljenih obuća i ovog proljeća, posebno modeli s ukrasnim kopčama ili drugim detaljima na prednjem dijelu.

Cipele s otvorenom petom

Elegantne cipele s otvorenom petom popularne su u verziji s visokom petom, no i modeli ravnim cipela s otvorenom petom izgledaju jednako dobro u kombinaciji s hlačama širokih nogavica ili lepršavom suknjom.

Natikače

Jednostavne i praktične, natikače su odličan izbor udobne obuće za svaki dan. Dok još temperature ne porastu, pojedine modele možemo kombinirati i uz čarape, što je popularan trend među influencericama.

Mary Jane cipele 

Još jedan povratnički model koji se svakih nekoliko sezona vraća u modu su i Mary Jane cipele. Ovog proljeća osim u klasičnom lakiranom obliku, dolaze i u modelima od brušene kože te s više remenčića, umjesto jednog.

Moda Slatke poput bombona: Ovo su najljepši modeli proljetne obuće do 35 €
 

Posjeti Miss7.24sata.hr