5 ključnih komada koje će djevojke s oblinama OBOŽAVATI

Guliver Image/Getty Images,Pixsell
Obline su poželjne, lijepe i ženstvene! Pokazuj ih ponosno i voli svaki svoj centimetar! A u tome će ti svakako pripomoći i ovih pet komada...
Vidi originalni članak

Zahvaljujući zanosnim oblinama svjetskih ljepotica poput Jennifer Lopez, Beyonce i cijelog klana Kardashian, bokova i guza su IN! Već neko vrijeme svijetom (i listama!) najpoželjnijih i najseksi žena svijeta vladaju upravo one s prepoznatljivim oblinama. Ako svoje obline smatraš problemom prilikom kombiniranja i biranja outfita, u krivu si! Sve što trebaš jest birati dobre komade koji naglašavaju sve ono najljepše na tebi. Obline su prekrasne, a ovo su komadi koje će ih dodatno naglasiti.

Haljina na preklop

S razlogom je haljina na preklop kultni komad za koji je slavna Diane Von Furstenberg davno rekla da "ju svaka žena treba imati u ormaru". Kraća ili duža, svejedno je. Pamučna, svilena ili vunena, svejedno je. Ono što je čini posebnom i tako savršenom za cure s oblinama upravo je činjenica da se veže u struku i savršeno pada preko bokova. Imaj na umu da uvijek želiš naglasiti najuži dio svojeg tijela - struk!

Hlače visokog struka

Možda ti se ne čini tako, ali ženama s oblinama najbolje stoji skinny i trapez kroj hlača, a pogotovo oni visoko strukirani modeli. Hlače cigareta kroja s visokim strukom mogu također izgledati jako elegantno na zaobljenim bokovima!

Remen

Ako želiš stvoriti iluziju tankog struka ili ga maksimalno naglasiti, najbolji način za to jest - remen! Bilo da odabereš haljinu, suknju ili hlače, slobodno svaki komad kombiniraj s remenom i tako vizualno naglasak stavi na svoj struk. 

Štikle, štikle, štikle

Bez obzira na tvoju prirodnu visinu, dodajući nekoliko centimetara svojoj figuri savršeno ćeš izdužiti noge, zbog čega će one izgledati vretenasto i vitko, a guza u sekundi podignutije. Hej, pa nije J.Lo bez veze kraljica štikli?!

Pencil suknja

Ključni komad koji bi svaka djevojka s oblinama trebala imati u svom ormaru je uska suknja, takozvanog pencil kroja. Ako smo nešto naučili od Kim, onda je to upravo činjenica da je pencil suknja najbolja prijateljica svake cure s oblinama.

Posjeti Miss7.24sata.hr