5 boja koje uvijek izgledaju odlično na ženama svjetlijih nijansi kose

Instagram/Zara
Vidi originalni članak
  • Neke boje ipak bolje stoje na plavušama nego na brinetama, a ovih 5 će najljepše naglasiti medene tonove u tvojoj kosi
  • Holivudske dame, odnosno njihovi stilisti jako dobro znaju koje
  • Pogledaj kako svjetlokose ljepotice izgledaju još ljepše uz pravu boju odjeće 

Brinete i crnke imaju svoje boje koje ih odmah osvježe, ali iskreno, postoje te neke boje koje ipak malo bolje pristaju plavušama. Neke od naših omiljenih street-style zvijezda i modnih ikona današnjice pravi su dokaz za to. Primjerice, Blake Lively obožava kobalt plavu, bijela izgleda savršeno na Gigi Hadid, a Margot Robbie za crveni tepih obično bira metalik nijanse. U nastavku donosimo 5 boja koje će savršeno pristajati plavim tonovima kose i očiju.

 

Žuta

Gotovo je nevjerojatno koliko žuta boja dobro pristaje plavušama. Čine njihovu kosu i put bajkovito nježnom i elegantnom, a kompletan look bezvremenskim i gotovo savršenim.

Klasične metalik nijanse

Nije bitno radi li se o zlatnoj ili srebrnoj, malo sjaja plavušama će nevjerojatno komplementirati. U metalik nijansama plavuše izgledaju kao hollywoodske dive, zbog čega je ovo za njih gotovo uvijek najidealniji izbor boje haljine.

SAVJETI Savršen spoj! Ovih 5 boja UVIJEK izgledaju genijalno na brinetama

 

Kobalt plava

Zbog plave nijanse, plava će se kosa i oči još bolje istaknuti. Kobalt plava izgleda ultra luksuzno na plavušama i to na svemu - od haljina i hlača pa sve do kaputa i košulja. 

Nude roza

Ova, sve popularnija "boja donjeg rublja" savršeno pristaje plavušama. Najljepše funkcionira na svili, zbog čega i slavne plavuše jako često biraju upravo slip haljinu nude boje za sve svoje važne događaje. 

 

Bijela

Da, da, znamo da bijela tehnički nije boja, ali jednostavno je jedan od najboljih odabira za djevojke plave kose! Plavuše izgledaju nekako čarobno, nježno i anđeoski u bijelim komadima, a paralelno s time jako elegantno i ženstveno. 

Plava kosa Brinete ili plavuše? Koje se bogatije udaju, koje imaju veći IQ, a koje su su bolje u krevetu

Posjeti Miss7.24sata.hr