5 bikini trendova koji će osvojiti ljeto 2018.

Instagram
Iako u badiće uskačemo tek za nekoliko mjeseci, to ne znači da ne možemo već sada odabrati svoje IT komade za ljeto
Vidi originalni članak

Čim izađu prve zrake sunca, nama mozak već lagano razmišlja o plaži, japankama, koktelima i - badićima! Ustvari, sve što trebaš napraviti jest potražiti na Instagramu malo ljetne inspiracije i dan je odmah bolji. Posljednjih nekoliko dana na našim su se društvenim mrežama stalno pojavljivale trendseterice, Influencerice i modne blogerice na ljetovanjima - dok smo se mi patili u čizmama i trostrukim slojevima. 

Iako smo na prvu odmah ljubomorni na plažu, sunce i more; ubrzo smo shvatili da je ovo zapravo idealan način kako dobiti uvid u sve ljetne trendove koji nas tek čekaju. Od jednodijelnih badića s remenom pa sve do dvodijelnih bikinija sportskog štiha - ovo su najveći bikini trendovi koji će obilježiti ljeto 2018. 

Remen

Naočale su prošlost, novi najbolji način kako modne dodatke uključiti u bikini sezonu je - remen! Bilo da se radi o pravom remenu koji ćeš dodati na badić ili pak dijelu koji dolazi zajedno s modelom, 2018. je vrijeme figure pješčanog sata, a to podrazumijeva i bikini!

Eres, H&M (245 kuna), Hunza G (1.090 kuna)

Volani na ramenima

Volani nisu nikakva novost, ali će ove godine ipak zamijeniti mega popularni off-the-shoulder trend. Ženstveni volani na ramenima dodaju nježni, romantični look koji ćeš obožavati!

H&M (230 kuna), Zimmerman (2.500 kuna), Topshop (370 kuna)

Sportska vibra

Ako tražiš badić koji istovremeno izgleda trendi, ali i pruža sigurnost dok se bacaš na valove - ovo je tvoja sezona. Dizajneri su predstavili modele koji su u jednakoj mjeri moderni kao i funkcionalno. Ne brini, više nikad ti ništa neće "izletjeti" dok skačeš s mola...

H&M prugasti (185 kuna) i crni badić (225 kuna)

Prednji čvor

Trend prednjeg čvora još je jedna novost za ljeto 2018. Jednostavna mašnica ili čvor na prednjoj strani gornjeg dijela badića dodaje elegantnu, ali i neočekivanu notu koja može "začiniti" i najjednostavniji model. 

Zara (229 kuna), H&M bikini top (115 kuna), Rye (1.330 kuna)

Neon

Ove godine ostavi dojam za pet u nekoj veseloj, vibrantnoj boji. Snažne neonske boje modernije su no ikad, a u ovakvom ćeš bikiniju plijeniti pažnju na svakom after-beach partyju!

Hunza G (1.030 kuna) i H&M (150 kuna)

Posjeti Miss7.24sata.hr